Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Antaplı’nın başarısına Köken’den plaket

1 Kasım seçimlerinde AK Parti’ye %88.14 destek veren Antaplı Mahallesi’ni ziyaret eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, mahalle muhtarı, köy temsilcisi ve müşahitlere plaket verdi.

8 Aralık 2015 Saat: 16:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.121 kez okunmuştur

Antaplı’nın başarısına Köken’den plaket
Antaplı’nın başarısına Köken’den plaket

1 Kasım seçimleri boyunca yoğun çalışma temposu içinde olan Başkan Köken, seçim sonuçlarından sonra Antaplı Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Ziyaretlerde Başkan Köken’e Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder, AK Parti Kandıra Belediye Meclis Üyesi Erkan Alkan,  Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Murat Tonguç, AK Parti Kandıra Gençlik Kolları eski Başkanı Ayhan Kılıç da katıldı.

ANTAPLI’DA BAŞARI; %88.14

Antaplı mahallesindeki çalışmaları değerlendiren ve mahalle muhtarıyla da görüşmeler yapan Başkan Köken, 1 Kasım seçimlerinde %88.14'lük güzel bir başarı elde edilen mahallede, plaket takdiminde bulundu.  Seçimler boyunca çalışan, sandığa sahip çıkan mahalle muhtarı, köy temsilcisi ve müşahitlere verilen plaketlerle vatandaşa teşekkür edildi. Seçim sonuçlarıyla sağlanan istikrarın devamlılığına vurguda bulunan Başkan Köken, “En doğru kararı veren milletin gerçek iradesidir” dedi. Seçimler boyunca yoğun olarak yürütülen çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirten Başkan Köken’e vatandaş teşekkürlerini iletti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑