Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Anılar, pilav gününde yâd edildi

Kandıra Lisesi mevzunları 9. geleneksel pilav gününde bir araya geldi. 200 mevzunun katıldığı pilav gününde eski anılar tazelendi.

1 Eylül 2014 Saat: 11:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.028 kez okunmuştur

Anılar, pilav gününde yâd edildi
Anılar, pilav gününde yâd edildi

Kandıra Lisesi Mezunları Derneği tarafından düzenlenen geleneksel pilav günü Kandıra Lisesi Ali Şükrü Pisteloğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Düzenlenen pilav günü etkinliğine Kandıra eski belediye başkanları Kenan Evin ve Mustafa Öğren, Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün, önceki günlerde görevden alınan Kandıra Lisesi Müdürü Hasan Tokgöz, CHP Kandıra İlçe Başkanı aynı zamanda dernek yönetim kurulu üyesi olan Recep Şenol, MHP’li belediye meclis üyesi Ahmet Güneş, 2014 yerel seçimlerde MHP’den Kandıra belediye başkan adayı olan Ahmet Şakacı, Kandıra Lisesi emekli öğretmenleri, çalışanları ve mezun olan öğrencilerden oluşan 200 kişi katılım sağladı.
ANILAR TAZELENDİ Eski dostlukların ve anıların tazelendiği pilav gününde, öncelikle 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından emekli öğretmenler tek tek söz alarak duygu ve düşüncelerini paylaştı. 1971-1976 yılları arasında Kandıra Lisesi’nde Almanca öğretmeni olarak görev yapan Ilgaz Tarak, ilk görev yeri olan Kandıra’nın kendisinde özel bir yeri olduğunu “İlk sevgili asla unutulmaz” sözleriyle ifade etti.
KURUMUNUZA SAHİP ÇIKIN 2013-2014 eğitim sezonunda mezun olan Yiğit Yağcı ise, Kandıra Lisesi’nde öğrenim görmekten dolayı şanslı olduğunu ifade ederek, üzerinde emeği geçen okul müdürüne ve öğretmenlerine teşekkürlerini sundu. Geçtiğimiz günlerde görevden alınan Kandıra Lisesi Müdürü Hasan Tokgöz ise, “Yönetici olarak son kez sizlerle bir aradayım. Kandıra Lisesi Mezunları Derneği’nin çalışmalarının bundan sonra da takipçisi olacağım ve sağ olduğum sürece programlarına katılacağım. Sizlerden tek istediğim kurumunuza sahip çıkmanız” diye konuştu.
PLAKET VERİLDİ Konuşmaların ardından Kandıra Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Aygün Aynagöz ve yönetim kurulu üyeleri Recep Şenol, Cüneyt Özcan, Ersin Çelebi ve Hasan Akalın, Kandıra Lisesi’nde eğitim gören ve 2013-2014 eğitim sezonunu birincilikle bitiren Ezgi Yener’e ve Kandıra Lisesi’nin son müdürü olan Hasan Tokgöz’e plaket takdim etti. Program, yenilen pilav ve içilen ayranların ardından toplu hatıra fotoğrafıyla sona erdi.








       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑