Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Albay Kocatürk emekliliğe uğurlandı

Kocaeli Kandıralılar Derneği, Derince Eğitim Merkezi Komutanlığı’ndan 30 Ağustos tarihi itibariyle emekliye ayrılan Dz. Kd. Albay Ali Kocatürk için Kerpe’de gece düzenledi.

29 Eylül 2013 Saat: 21:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.159 kez okunmuştur

Albay Kocatürk emekliliğe uğurlandı
Albay Kocatürk emekliliğe uğurlandı
Kandıra’nın Antaplı Köyü’nde dünyaya gelen eski Derince Garnizon Komutanı emekli Dz. Kd. Albay Ali Kocatürk için Kerpe’de gece düzenlendi. Kocaeli Kandıra lılar Derneği’nin düzenlediği kutlamaya Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ve İzmit Emniyet Müdürü Kadir Alçıkaya ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Davetlilere mevsim balıklarının ikram edildiği geceye klarnet ustası Türkan Kandıra lı, piyanist Cenk Kandıra lı ve Kandıra lı ses sanatçısı Sertaç Tugay yaptıkları müzikler ile renk kattı.
Dernek Başkanı Harun Reşit Kocagöz yaptığı konuşmada; “Derneğimizin çalışmalarına daima ilgi gösteren Ali Kocatürk, hemşerilerimizin gurur duyduğu görevlerde bulunarak iftihar kaynağımız olmuştur.” dedi. Kutlamaya katılan Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’da emekli Albay Ali Kocatürk’ü kutlayarak, sağlıklı ve uzun bir ömür diledi. Gecede meslek hayatında 30 yılı geride bırakarak emekliye ayrılan Ali Kocatürk’e dernek tarafından çeşitli hediyeler verildi. Kocatürk kutlamayı organize eden ve katılanlara teşekkür etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑