Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Akşener: Kandıra, Şakacı ile abad olur

Kandıra’da MHP mitingine katılan TBMM Başkan Vekili Meral Akşener, Sancaklı ve Şakacı için “Onlarla hem Kandıra hem Kocaeli abad olur” şeklinde konuştu.

26 Mart 2014 Saat: 18:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.777 kez okunmuştur

Akşener: Kandıra, Şakacı ile abad olur
Akşener: Kandıra, Şakacı ile abad olur

MHP Kandıra İlçe Teşkilatı’nın organize ettiği TBMM Başkan Vekili Meral Akşener’in katılımıyla miting gerçekleştirildi. Kandıra merkezden büyük bir toplulukla yürüyerek miting alanına gelen MHP'liler, alanı hınca hınç doldurdu. Büyük coşku ve tezahüratlar eşliğinde konuşmasını gerçekleştiren Akşener, Sancaklı ve Şakacı için “Ben onların çalmayacağını, çaldırmayacaklarını, sizlerin vergilerinizle size hizmet edeceklerini biliyorum. Şakacı ve Sancaklı ile hem Kandıra hem de Kocaeli abad olur” ifadelerini kullandı.
YOĞUN KATILIM Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı mitingde MHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı Aydın Ünlü, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı, Kocaeli eski Milletvekili Kemal Köse, Kandıra İlçe Başkanı Türkan Özcan, Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı, DP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Levent Yağız, DP İlçe Başkanı Ender Altınay ve Kandıra belediye meclis üyesi adayları hazır bulundu.
MİLLETİ AYRIŞTIRMA DEVRİ BİTTİ Mitingde konuşan Saffet Sancaklı, “Ben adaylığımı açıklar açıklamaz ayrım yapmadan yöneteceğime ve bu şehre adalet getireceğime ant içtim. Artık milleti ayrıştırma, dediklerini zorla yaptırma devri bitmiştir. Bu takım 30 Mart'ta Kandıralıların çapulcu olmadığını kanıtlayacaktır” dedi. Kandıra’yı Kandıra’nın değerleriyle inşa etmek için aday olduğunu belirten Ahmet Şakacı, “Biz önce ülkem, halkım sonra partim diyen milletiz. Eğer bize bu görevi verirseniz siyasi parti rozetimizi partiye bırakıp hizmet odaklı çalışacağız” diye konuştu.
HIRSIZLARA GÜLE GÜLE Meclis Başkan Vekili Meral Akşener hükümete yüklendiği konuşmasında, “30 Mart yerel seçim değil genel seçim gibi yaşanacak. Biz buraya hırsızlık parasını imam hatip parası diyenlere hadi oradan demek için, terörist başlarına hadi güle güle demek için toplandık. Kandıra Ahmet Şakacı'yı seçecek. Ben onların çalmayacağını, çaldırmayacaklarını, sizlerin vergilerinizle size hizmet edeceklerini biliyorum. Şakacı ve Sancaklı ile hem Kandıra hem de Kocaeli abad olur" şeklinde konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑