Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

AKP’li kadınlardan seri ziyaretler

Aygül Çetin başkanlığındaki AKP Kandıra İlçe Kadın Kolları Yönetimi, ilçedeki bazı kurumları ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı

2 Aralık 2012 Saat: 21:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.499 kez okunmuştur

AKP’li kadınlardan seri ziyaretler
AKP’li kadınlardan seri ziyaretler

AKP Kandıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Aygül Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, ilçede bulunan bazı kurumlara ziyaret gerçekleştirdi. Kandıra Kızılay Şubesi`ne giden Aygül Çetin ve yönetimi, şube başkanı Selahattin Akcan`la sohbet etti. Kızılay Haftası`nın geride kalması dolayısıyla tebriklerini de dile getiren AKP`li kadınlar, Kandıra`da yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında da Selahattin Akcan`ı bilgilendirdi.
KEYİFLİ SOHBETLER Aygül Çetin ve beraberindekiler, Halkbank Kandıra Şube Müdürlüğü`ne yeni atanan Mine Hançer ile Kandıra Mal Müdürü Ebru Leblebici`yi de ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Keyifli sohbetlerin ardından ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren şube müdürü Mine Hançer ve mal müdürü Ebru Leblebici, AKP`li kadınlara teşekkürlerini sundu.
OLDUKÇA FAYDALIYDI Kadın kolları başkanı Aygül Çetin ve yönetim kurulu üyelerinin son durağı ise PTT oldu. PTT Kandıra Şube Müdürü Vehbi Kırcı`ya yeni görevinde başarılar dileyen kadınlar, PTT`nin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kandıra merkezdeki kurumları ziyaret etmeyi sürdüreceklerini dile getiren başkan Aygül Çetin, “Bu sayede hem kendimizi tanıtıyor hem de kurumların çalışmaları hakkında bilgi alıyoruz” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑