Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

AKP’li gençler Kan’a gitti

AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın ve yönetim kurulu üyeleri, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ı makamında ziyaret ederek, yapacakları çalışmaları anlattı

18 Eylül 2012 Saat: 17:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.627 kez okunmuştur

AKP’li gençler Kan’a gitti
AKP’li gençler Kan’a gitti
Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, yönetim kurulu üyeleri ve Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez’i makamında ağırladı. AKP’li gençler, seçim öncesi yaptıkları ve yapacakları projelerden bahsetti. Özellikle Kandıra’da yürütülen çalışmalarda Başkan Cengiz Kan’dan destek beklediklerini belirten Yusuf Akın, Kandıra’nın değişimi ve gelişmesi için merkez ve köylerdeki gençlerle bir araya gelinmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini vurguladı.
YENİDEN GÖRÜŞME SÖZÜ Ziyaretlerinden dolayı AKP’li gençlere teşekkür eden Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan da, “AKP Kandıra Gençlik Kolları ile birçok sosyal sorumluluk projesine imza attık. Bunun son örneği, Kandıra’dan askere gidecek gençlere yönelik düzenlediğimiz eğlence programı. Bundan sonra yapılacak çalışmalarda da ortaklaşa işlere imza atacağız” dedi. Başkan Cengiz Kan son olarak, Yusuf Akın’la en yakın zamanda tekrar bir görüşme yapacaklarının altını çizdi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑