Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

AKP Kandıra ilçe teşkilatı, belediye başkanı ile Ankara’da

Seçimlere aylar kala Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ve ilçe yönetiminin Ankara’ya gitmesi aday adayları arasında gerginlik yaşanmasına neden oldu.

5 Kasım 2013 Saat: 23:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.353 kez okunmuştur

AKP Kandıra ilçe teşkilatı, belediye başkanı ile Ankara’da
AKP Kandıra ilçe teşkilatı, belediye başkanı ile Ankara’da
Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ve Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, yönetimi ile birlikte önceki akşam Ankara’ya gitti. Aday adayları Ak Parti Kandıra İlçe Teşkilatının tüm adaylara aynı yaklaşmasını beklerken, Cengiz Kan’la birlikte Ankara’ya gitmeleri kafalarda soru işareti oluşturdu. Bizde olayın gerçek boyutunu öğrenmek için Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk’ü aradık. Şentürk, 6 ay önceden belirlenen grup toplantısına gittiklerini, bazı vekillerle görüşeceklerini belirtti. Aday adaylarının tepkilerine de cevap veren Şentürk, “Cengiz Kan bizim mevcut belediye başkanımız. Onun için birlikte Ankara’ya gidiyoruz. Altından başka bir amaç çıkartılmasın” şeklinde konuştu.
TEPKİ TOPLADI Ak Parti’ye gönül vermiş çok sayıda vatandaş ve 9 aday adayı, Kandıra ilçe teşkilatının bu taraflı tutumuna sessiz kalsa da sokaklarda ilçe teşkilatının Cengiz Kan’a baskılar sonrası yanında yer aldığı konuşuluyor. Kandıra Belediye Başkan adayının bu ay içerisinde belirlenmesi, Ak Parti ilçe teşkilatının Cengiz Kan’la Ankara’ya gitmesi herkesin kafasında soru işareti oluştururken, Kandıra ilçe teşkilatı da bu tutumuyla tepki topluyor. Şentürk’ün açıklaması Ak Parti’ye gönül vermiş binlerce vatandaşı ne kadar ikna eder bilinmez ama ortada bir gerçek var; ilçe teşkilatı ile birlikte Cengiz Kan Ankara’da.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑