Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

AKP, Kandıra'da iddiasını gösterdi

Kandıra adayı Cengiz Kan'ın tanıtıldığı Hedef 12 programı, iktidar partisinin gövde gösterisine dönüştü. Sloganların susmadığı, coşkunun üst seviyede yaşandığı progd...

11 Mayıs 2009 Saat: 21:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.397 kez okunmuştur

AKP, Kandıra'da iddiasını gösterdi
AKP, Kandıra'da iddiasını gösterdi

 

Kandıra adayı Cengiz Kan'ın tanıtıldığı Hedef 12 programı, iktidar partisinin gövde gösterisine dönüştü. Sloganların susmadığı, coşkunun üst seviyede yaşandığı progdamda Kan, “Geliyorum” mesajı verdi

 

Ünal CANKURT

YEREL seçimlerde tüm ilçeleri hedefleyen AKP İl Başkanlığı'nın düzenlediği Hedef 12 Toplantıları'nın 11.'si önceki akşam Kandıra'da gerçekleştirildi. Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Merkezi'nde düzenlenen, AKP İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ile Kandıra Belediye Başkan adayı Cengiz Kan’ın ev sahipliği yaptığı programa milletvekilleri Muzaffer Baştopçu, Eyüp Ayar, Fikri Işık, İl Başkanı Zeki Aygün, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve çok sayıda partili katıldı. Büyük ilgi nedeniyle salon almayınca, partililer de dışarıya kurulan dev ekrandan programı takip etmek zorunda kaldı.

 

BU AKŞAM SONUÇ BELLİ

Sloganların bir an olsun susmadığı ve büyük coşkunun yaşandığı programda konuşan Eyüp Ayar, “Bu coşkuyla, bu kalabalıkla sonuç belli. Cengiz Kan, belediye başkanı olmuştur. Adayımız pırlanta gibi tertemiz. Ekibiyle Kandıra’da Kan kazanmayacak da kim kazanacak? Belediyecilik bizim işimiz. AKP her alanda devrim yapıyor. Ama yapılacak daha çok iş var. Biz iş, hizmet üretiyoruz. CHP ne yapıyor? CHP bu kafayla giderse 160 yıl daha iktidara gelemez. Bizim 3H formülümüz var: Hizmet, hürriyet ve hukuk istiyoruz” dedi.

 

ALTIN HARFLERLE YAZDIK

Bir diğer Milletvekili Fikri Işık ise, “Bayanların ilgisine çok sevindim. 29 Mart akşamı Cengiz Kan belediye başkanı. Demokraside ismimizi altın harflerle yazıyoruz. Bu aziz millet kendisine hizmet edeni takdir etmez mi? Recep Tayyip Erdoğan 65 ilde miting yaptı. Meydandan kaçan iktidar mı, muhalefet mi? Baykal ne yapıyor, alandan korkuyor, salona kaçıyor. Bir zamanlar Bülent Ersoy’a avukatlık yaptı, sonra Ergenekon’a. Şimdi de medyaya avukatlık yapıyor. Acaba halka ne zaman avukatlık yapacak. Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren’in kişiliğine diyecek sözüm yok. Ama başarısızlığı halk tarafından tescil edildiği halde yine Öğren’i aday yaptılar” dedi.

 

CENGİZ KAN: GELİYORUM

Alkışlar arasında kürsüye gelen Cengiz Kan ise oldukça keyifliydi. Hizmet etmeye geldiğini söyleyen Kan şunları dile getirdi: “Makus kederine terk edilen Kandıra’yı kurtarmaya geliyoruz. Kandıra'yı parlayan yıldız yapacağız. Umutsuz kardeşlerime umut olmaya geliyoruz. Genç, dinamik ve samimi ekibimle hizmet edeceğiz. Kandıralının dertlerini sevgiyle dinlemeye geliyoruz. İçinizden yetişmiş bir kardeşiniz olarak, size hizmete geliyorum. Söz veriyorum, belediyeye sevgimizi katıcağız. Büyükşehir Başkanımız, hizmetlerini hiç eksik etmedi. Sokakta gördüğüme el uzatacağıma ve güler yüzlü olacağıma söz veriyorum. Asker kökenli, halka hor bakar diyenleri utandıracağım.”

Kandıra'daki hizmetlerden bahseden Karaosmanoğlu ise “Cengiz Kan’ı destekleyenlerin beni de destekleyeceğine inanıyorum. Hangi ilçede en çok oy çıkarsa orada ikamet edeceğim. 29 Mart akşamı Kandıra’da alacağımız sonucu biliyorum” diye konuştu.

 

Programa yüzlerce Kandıralı gençler, partili katılırken,tam destek verdikleri Cengiz Kan lehine sürekli slogan attı.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑