Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

AKP’de aday adayları buluştu

2014 yerel seçimleri öncesinde AKP’den Büyükşehir Belediyesi ve 12 ilçe belediye başkan aday adayları bir araya geldi. AKP’de belediye başkan aday adayı sayısı 104 olurken, belediyesi meclis üyesi aday adayı sayısı 462 oldu

4 Kasım 2013 Saat: 00:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.130 kez okunmuştur

AKP’de aday adayları buluştu
AKP’de aday adayları buluştu
AKP İl Başkanlığı, 104 belediye başkan aday adayını bugün düzenlediği programla tek tek tanıttı. İmperial Park Otel’in sahiplerinden il yönetici Semra Ertuğ Çakıroğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtım toplantısına; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Başkanı Mahmut Civelek, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın ve ilçe belediye başkan aday adayları katıldı. AYRI AYRI MASA Her ilçe için ayrı ayrı masalar oluşturuldu. Bu masalar il başkanlığında çekilen kura sonucunda oluşturuldu. Başkan Karaosmanoğlu yürüyüşten geldiği için kıyafetini daha sonra değiştirdi. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın spor kıyafet ile gelmesi dikkat çekti. Masalarda aday adayı sayısı az olan Başiskele ve İzmit bir arada oturdu. Her ilçeye ayrı bir masanın ayrıldığı tanıtımda başkan aday adayları birbirlerine karşı oldukça sıcak davrandı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Başkanı Mahmut Civelek ve beraberindekiler, başkan aday adaylarının masasını tek tek gezdi ve birlikte fotoğraf verdi. Toplantıya eksiksiz katılan 104 aday adayı program başlamadan önce bol bol sohbet etti.
ZOR ZANAATTİR Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mahmut Civelek “Temayüller sonrasında belirlenecek adayımızın arkasında bütün aday adayı arkadaşlarımız bir olacak ve destek verecek. Bugüne kadar bizi buralara getiren belediye başkanı adaylarımıza teşekkür ederiz. Belediye başkanlığı çok zor zanaattır. Belediye başkanlığında çocuklarınızın büyüdüğünü bile göremezsiniz. Aday adaylarımıza da gösterdiklerini saygıdan dolayı teşekkür ederiz” dedi. SAĞLAM KADROLAR Civelek, “Bizim kollarımız herkese açık. Çünkü bizi 2053’e götürecek sağlam kadrolar lazım. Bu partide herkese yapacak çok iş var. Yeter ki samimi olsunlar ve gönül dilini kullansınlar. Eğer bu memlekette istikrar bozulursa bizi geçmişteki fabrika ayarlarına geri döndürürler. Belediye başkanı kim olursa olsun ama ak kadronun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanları olsun” diyerek aday adayı olan isimlere çıktıkları yolda kolaylık diledi.
HALKIN ADAMI Ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geçtiğimiz hafta sonu yapılan temayülde emeği geçen herkese teşekkür etti. Karaosmanoğlu, “Ben vatandaş gözüyle baktığımda bize güvenildiğini görüyorum. Bu bir yarış ve demokrasinin güzellikleri. Bizim yapacağımız iş güzeller içinde en güzelini seçmek. Bunun kriteri daha çok halktır. Belediye başkanı halkın adamı ve halkın içinde olacak. Halkın çok memnun olduğunu görüyoruz. Bu bizim kerametimiz değil Türkiye’nin istikrarından dolayı kaynaklanan hizmetlerden dolayıdır” diye konuştu. DEMORATİKTİR Halkın en güzel işlere layık olduğunu kaydeden başkan Karaosmanoğlu, “İsteğimiz hakkımızda hayırlı olanın verilmesidir. Belediye başkanlığı değil hayırlı olanı dileyin. Büyükşehir 13 AKP’li belediyemiz var. Ben mevcut belediye başkanlarından memnunum. Ama demokrasinin cilvesidir yeni aday adaylarının olması doğaldır ve demokratiktir. Genel merkezimiz kriterlere göre temayüllere göre isim açıklayacak. Önemli olan bugün nasıl uyum içinde yürüyorsak, adayımız belirlendiğinde de aynı uyum içinde yürümektir. Asıl o zaman centilmenliği görmek lazım” dedi.
YENİDEN ALACAĞIZ Konuşmasına devam eden başkan İbrahim Karaosmanoğlu, “Şimdi belediye başkan aday adaylarının da ileride milletvekili aday adayı olmalarını istiyorum. Adaylarımız belirleneceği zamanda kadar bu sevgi ortamımız devam edecek. Adaylarımız belirlendiğinde yeni kampanyalarla coşkuyla halkın karşısına çıkacağız. Yine hiç şüphesiz 13 belediyeyi yine alacağız ve daha güzel meclisler oluşturacağız. Ve güzel çalışmalarla hizmet edeceğiz” diyerek aday adaylarına olgun davranışları için teşekkür etti. Daha sonra basına kapalı olan kısımda ise belediye başkan aday adaylarının özgeçmişi ve fotoğrafları bir sunum eşliğinde tanıtıldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑