Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

AKP’de 3 aday bugün başvuruyor

Kandıra Ak Parti Çarşamba günü 3 aday adayını kamuoyuna ilan ederek resmi aday adaylıklarını kabul edecek. Tekol 13:30, Köse 15:00 ve Birdane ise 16:00’da aday adaylık başvurularını yapacaklar.

22 Ekim 2013 Saat: 18:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.648 kez okunmuştur

AKP’de 3 aday bugün başvuruyor
AKP’de 3 aday bugün başvuruyor

10’un üzerinde AKP belediye başkan aday adayının ismi Kandıra’da zikrediliyordu. Resmi olarak başvurular bayramın bitmesiyle birlikte başladı. Muhsin Tekol bugün saat 13:30, Sedat Köse saat 15:00, İsmail Birdane saat 16:00’da adaylık başvurularını yapacaklar. Çarşamba günü AKP ilçe binasında büyük hareketlilik yaşanacak gibi görünüyor. Her aday binlerce kişinin katılımıyla parti binasına gelerek AKP Kandıra belediye başkan aday adaylığını ilan edecek. Aynı gün 3 aday adayının adaylığını açıklaması Kandıra’da büyük hareketlilik yaşanması bekleniyor.
TEKOL, SAAT 13:30’DA BAŞVURACAK Muhsin Tekol; 25 yıl önce Milli Selamet Partisi’nde siyasete başlayarak, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Ak Parti kurucuları içerisinde yer aldı. Siyasi deneyimi ve başarısı Kandıra’da hep konuşuldu. İki dönem belediye meclis üyeliği yapan ve iki dönem ilçe başkanlığı yapan Tekol, şimdilerde Kandıra AKP belediye başkan aday adaylığı için kolları sıvadı.
KÖSE SAAT 15:00’DE Sedat Köse; uzun yıllardan beri Kocaeli Türk Telekom İl Müdürlüğü’nde şube müdürlüğü görevinde bulundu. Son olarak Adalet Bakanlığı’nda bakan uzmanı olarak görev yapıyordu. Kocaeli ve Kandıra kesimi tarafından tanınan Sedat Köse, Kandıra AKP belediye başkan aday adaylığını Çarşamba günü resmi olarak ilan edecek.
BİRDANE, SAAT 16:00’DA İsmail Birdane; 26 yıldan beri milli eğitim çatısı altında başarılı idarecilik sıfatıyla Kandıra’da adından sıkça söz ettiren bir isim. Kandıra İmam-Hatip, Zafer İlköğretim ve Halk Eğitim Merkezi’nde idarecilik görevinde bulunan aynı zamanda Memur-Sen Kandıra Temsilciliği’ni 10 yılı aşkın yürüten Birdane, şimdilerde Kandıra belediye başkan aday adaylığı için halka iniyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑