Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Akıncı ailesinin en mutlu günü

Akıncı ailesinin sünnet töreni Mavi Köşe Kahvaltı ve Izgara Tesisleri’nde siyasi ve idarecileri bir araya getirdi. Ali Akıncı, görkemli bir törenle erkekliğe ilk adımı attı.

18 Haziran 2014 Saat: 17:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.441 kez okunmuştur

Akıncı ailesinin en mutlu günü
Akıncı ailesinin en mutlu günü

İlçemizin tanınmış simalarından Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Akın Akıncı ve eşi Kandıra Sağlık Ocağı Aile Hekimlerinden Dr. Tuba Akıncı oğullarını sünnet ettirdi. Kandıra Mavi Köşe Kahvaltı ve Izgara Tesisleri’nde düzenlenen sünnet cemiyetine katılım oldukça yüksekti. Akın ailesinin tek oğlu olan Ali Akıncı, görkemli bir sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımı attı.
SİYASİ VE İDARECİLER BİR ARADA Akın-Tuba Akıncı çiftinin bu mutlu gününde Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Ünal Köken, çok sayıda idareci ve siyasetçi, sivil toplum örgütleri, muhtarlar Sakarya Üniversitesi’nden çok sayıda öğretim üyesi, Kandıra Devlet Hastanesi ve sağlık ocağında çalışan doktor ve sağlık personeli de yer aldı.
ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI Kandıra Orhan Mahallesi İstanbul Ağva Caddesi üzerindeki hanesinde başlayan sünnet konvoyu davul ve zurna eşliğinde Kandıra merkezde tur atıldı. Davetlilere Mavi Köşe Kahvaltı ve Izgara Tesisleri’nde verilen yemeğin ardından erkekliğe ilk adımı atan Ali Akıncı, davetlilerin ilgi odağı oldu. Akıncı ailesinin bu mutlu gününde davetliler Ali Akıncı’yı altın ve paralarla süslerken, Akın ve Tuba Akıncı ailesini de tebrik ettiler.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑