Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Akgenç Kandıra seçim startını verdi

Ak Parti Kandıra Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez ve yönetimi, gerçekleştirdikleri haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında Ak Parti Kandıra Gençlik Kolları’nın sahaya indiğini dile getirdiler.

9 Eylül 2013 Saat: 01:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.384 kez okunmuştur

Akgenç Kandıra seçim startını verdi
Akgenç Kandıra seçim startını verdi
Yönetim kurulu toplantısında yönetimi ile istişare halinde olan Ak Parti Kandıra Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez, seçim çalışmalarına 1 ay önceden başladıklarını ve yönetiminin birlikte hareket etiği mesajını verdi. Her hafta bir köy ziyareti gerçekleştirerek köy gençleriyle bir araya gelen Başkan Ölmez ve yönetimi çalışmalarını sürdürüyor.
Çalışmalar ile ilgili konuşan Başkan Ölmez;” gezecek 5 mahallemiz, 92 köyümüz ve 250 mahallemiz var. Sıkacak elimiz hal hatır soracak çok kişimiz var. Biz gençler enerjimizin son anına kadar çalışacağız. Çalışmalarımızı anlatacağız, duran adamlar olmayacağız. Başbakanımızın dediği gibi biz Ferhat’ız; siz Şirin. Onun için dağları dele dele geliyoruz.” dedi. Ev ziyaretleri, köy gençleriyle buluşma programları, hastane ve esnaf ziyaretleri, üye çalışmalarına hızla devam eden gençler SKM programlarımızı oluşturduk durmak yok yola devam dediler.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑