Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Akgenç Kandıra’dan Annelere En Anlamlı Gece

Ak Parti Kandıra Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez ve yönetimi, anneler gününde Ak Parti Kandıra ilçe binasına annelerini davet ederek duygu dolu bir gece yaşattılar.

13 Mayıs 2014 Saat: 16:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.347 kez okunmuştur

Akgenç Kandıra’dan Annelere En Anlamlı Gece
Akgenç Kandıra’dan Annelere En Anlamlı Gece
Anneler günü dolayısıyla Ak Parti Kandıra Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez ve yönetimi, annelerine Ak Parti Kandıra ilçe binasında kutlama programı gerçekleştirdiler. Programa Ak Parti Kandıra Kadın Kolları Başkanı Aygül Çetin ve gençlik kolları yönetiminin anneleri teşrif ettiler.
Açılış konuşmasını yapan Başkan Ölmez; ” gençlik kolları olarak büyük işler başardık, Allah’ın izni ile de başarmaya devam edeceğiz. Biz teşkilat olarak büyük bir aileyiz. Sizlerde bu aileyi oluşturan temel yapısınız. Gençlik kolları teşkilatımızın düzenlemiş olduğu anneler günü programına yapmış olduğunuz katılımlardan dolayı tüm annelerimizin ellerinden öpüyor her birinizin ayrı ayrı anneler gününü kutluyorum.” diyerek sözü kadın kolları başkanı Aygül Çetin’e bıraktı.
Ak Parti Kandıra Kadın Kolları Başkanı Aygül Çetin; “cennet annelerin ayakları altındadır. Bu anlamlı günde tüm annelerimizin anneler gününü kutlar saygılarımı sunarım.”dedi. Programın devamında gençlik kolları yönetiminin anneleri için hazırlamış olduğu slayt gösterisi ile duygu dolu anlar yaşandı. Anneler için kesilen pasta ve söylenen ilahiler geceye renk kattı. Annelere hediye edilen menekşelerin ardından program sona erdi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑