Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Akdurak Mahallesi ikinci kez Bursa’da

Kandıra Akdurak Mahallesi sakinleri, mahalle muhtarı Cüneyt Özcan’ın düzenlediği 2. Bursa gezisine yoğun ilgi gösterdi. Günü birlik Bursa gezisi Yeşil Cami’de kılınan ikindi namazıyla sonlandırıldı.

2 Mayıs 2012 Saat: 19:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.634 kez okunmuştur

Akdurak Mahallesi ikinci kez Bursa’da
Akdurak Mahallesi ikinci kez Bursa’da

Kandıra belediyesi tarafından tahsis edilen araçlarla ikinci defa Bursa çıkarması yapan Kandıra Akdurak Mahallesi sakinleri, günü birlik tarih kokan bir gezinin ardından Kandıra’ya geri döndüler. Pazar günü gerçekleştirilen gezide Osmanlı medeniyetinin kuruluş simgesi olan 1. Murat Camii ve türbesi, 2. Murat Camii ve türbesi, Ulu Çınar, Ulu Camii, Sultan Orhan Camii, Yeşil Camii, Kapalı Çarşı gibi tarihi mekanlar ziyaret edildi.
MENÜ BURSA İSKENDER KEBAP Yapılan gezide öğlen yemeğinde Bursa İskender Kebap yenilirken, geziye katılan 50 kadar Kandıralı alışverişte hediye olarak Kestane şekeri ve havlu almayı tercih ettiler. İkindi namazının Yeşil Cami’de kılınması ile sonlandırılan gezi, akşam saatlerinde Kandıra’ya dönülerek sonlandırıldı. Yapılan gezilerle ilgili açıklama yapan mahalle muhtarı Özcan, gezilere devam etmeyi arzuladıklarını belirtirken ‘’Palanlarımız arasında Çanakkale gezisi de var. İlerleyen süreçte bu gezimizi de gerçekleştireceğiz. Araç desteğini esirgemeyen Kandıra Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑