Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Akdurak Mahallesi hırsızlardan illallah etti

Kandıra Akdurak Mahallesi’nde hemen hemen her hafta bir hırsızlık vakasıyla karşılaşan mahalle halkı, artık yetkililerden kesin bir çözüm bekliyor.

30 Eylül 2014 Saat: 15:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.621 kez okunmuştur

Akdurak Mahallesi hırsızlardan illallah etti
Akdurak Mahallesi hırsızlardan illallah etti


Kandıra Akdurak Mahallesi’nde yaşayan mahalle sakinleri, sıkça yaşanan hırsızlık vakalarından artık isyan eder oldu. Önceki gece Ada Caddesi Yurtseven Sokak’ta Fikri Varol’a ait eve giren hırsız zanlıları, evden değerli eşyaları çalarak kayıplara karıştı. Sabah saatlerinde evinin soyulduğunu fark eden Varol, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvurmasıyla hırsız zanlılarının yakalanması için evde ve çevrede ipuçları arandı. Varol, mahallesinde yaşanan hırsızlık sonrasında mağdur olan vatandaşların sorunlarını ilçe emniyet müdürlüğü, ilçe kaymakamlığı ve belediyeye yazılı olarak dilekçe sunmuş, bu hırsızlıklara çözüm bulunmasını isterken kendi evinin soyulması sonrasında büyük şok yaşadı.
EVİMİZDEN AYRILAMIYORUZ Varol’un evinin soyulduğunu duyan Akdurak Mahallesi sakinleri “Hepimizin ızdırabı bu yönde. Birkaç aydan beri sürekli mahallemizde yaşanan hırsızlık vakaları huzurumuzu kaçırır oldu. Kimileri hırsızlık yaparken bazıları ise malımıza zarar veriyor. Necati Demiralay’ın evinin camları kişi ve kişilerce kırılmasına rağmen İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvurduğunu, kişileri tanıdığını beyan etmesine rağmen bir türlü bu kişilerin cezalandırılmaması sonrasında aynı şekilde camlarını kırmaya devam ediyorlar. Son çare olarak evlerimizin camlarına korkuluğun haricinde bir de çelik file çektirmek zorunda kaldık. Evlerimizin çevresinden ayrılamıyoruz. Can güvenliğimizden de endişe ediyoruz. Hırsızlık ve malımıza zarar verme endişesi ile yaşıyoruz. Bu nedenle yetkililerden bir an önce önlem alınmasını ve bu hırsızlık vakalarının önüne geçilmesini rica ve talep ediyoruz” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑