Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Akdeniz, Kemalettin Er’den destek istedi

Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz ve beraberindekiler, çiftçilerin kalkınması için Ziraat Odası Başkanı Kemalettin Er’i ziyaret ederek destek istedi

3 Şubat 2013 Saat: 20:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.038 kez okunmuştur

Akdeniz, Kemalettin Er’den destek istedi
Akdeniz, Kemalettin Er’den destek istedi
Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kandıra Ziraat Odası Başkanı Kemalettin Er’i ziyaret etti. Şube Başkanı Akdeniz, şunları söyledi: “Köylerimiz bilindiği gibi tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlamaya çalışıyor. Çiftçilerimize il özel idare yeterince destek veriyor fakat bilinçli üretim yapılması için ziraat odası olarak köylerimizde yetiştirilen ürünlerle ilgili bilgilendirme toplantıları yapılmasının, köylerimiz için çok verimli olacağını düşünüyorum. BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR Kandıra-İzmit yolu üzerine kurulan Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayisi’ne tüm üreticilerden büyük talep olacağını düşünüyorum fakat köylülerimizin bilinçli üretim yapıp organize sanayinin ihtiyaçlarına cevap vermesi için ilçe tarım, ziraat odası ve köy muhtarlarına büyük görev düşmektedir. Kandıra’nın tarımsal olarak kalkınması için tarım organize bizim için büyük bir nimettir. Ziraat odası olarak çiftçilerimizin yanında yer almanızı rica ve talep ediyoruz.”
ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ Ziraat Odası Başkanı Kemalettin Er, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İstek ve taleplerini çok yerinde bulduğunu belirten Er, “Üreticinin kalkınması için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Biz hizmet sunmak için bütün köyleri tek tek geziyoruz. Böyle bir talebin kurumumuzdan istenmesi bizleri çok memnun etti. Bu konuda üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑