Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Akdemir: Milletin efendisi, şimdi hizmetçisi oldu

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Ali Akdemir, Kandıra’da bir dizi ziyaretlerde bulunurken gazetemizi de ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

9 Nisan 2013 Saat: 17:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.010 kez okunmuştur

Akdemir: Milletin efendisi, şimdi hizmetçisi oldu
Akdemir: Milletin efendisi, şimdi hizmetçisi oldu
CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Prof. Dr. Ali Akdemir, önceki gün Kandıra’daydı. CHP Kandıra İlçe Başkanı Muzaffer Yağız ve yönetimini ziyaret eden Akdemir, burada Yağız’dan Kandıra’nın genel durumu hakkında bilgi aldı. Aday olması durumunda beraber hareket edeceklerini vurgulayan Akdemir, Kandıra’da seçimin çok kolay kazanılacağını ifade etti. KANDIRA’NIN ADI TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE Buradan gazetemizi ziyaret eden Ali Akdemir, Ünal Cankurt’la samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Kendisini tanıttıktan sonra buradan da ilçe hakkında bilgi alan Akdemir, seçim sürecinde basınla beraber hareket etmeleri gerektiğini ifade etti. CHP Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ali Akdemir; “Türkiye’de Kandıra’nın birçok değeri var. Kandıra’dan yetişmiş politikacıları, Kandıra’nın kültürünü anlatan simgeleri var. Kandıra’nın adı Türkiye’nin her yerinde var.
MİLLETİN EFENDİSİ, ŞİMDİ HİZMETÇİSİ OLDU Kandıra’nın nüfusunun büyük bir kısmı işsizlik nedeniyle farklı il ve ilçelere göç etmiş. Kandıra’nın sorununu verdiği göçle daha iyi anlayabiliyoruz. Kocaeli’nde tüm ilçeleri aynı dengede tutmak için halkımıza hizmet etmeye aday olduk. Önceden köylü milletin efendisiyken, şimdiki hükümet sayesinde köylü milletin hizmetçisi oldu. Tarıma ve hayvancılığa önem vereceğiz, köylümüz yine milletin efendisi olmaya devam edecek” dedi. PROJELERİM KÖYLÜYÜ MUTLU EDECEK Aday olması durumunda seçim çalışmalarında başarılı olacağının garantisini veren Akdemir, “CHP yönetimi beni aday göstermesi halinde Büyükşehir Belediye başkanlığını kazanacak bilgiye, birikime, projeye ve yeterli donanıma sahibim. Ben bu işte varım ve elimi taşın altına koydum. Kandıra’da seçmen sayısının yoğun olduğu bölge köyler. Köylüyü mutlu etmenin yolu tarım yapacak olanakları sağlamaktır. Benim bu konuda çok ciddi çalışmalarım, projelerim var” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑