Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Akbal Mahallesi Köprüsü 130 bin YTL'ye yenileniyor

Yıllardır Kandıra ile Adapazarı arsındaki ulaşımda önemli bir ihtiyacı karşılayan ama yetersizliği nedeni ile de büyük sıkıntılara neden olan Akbal Mahallesi Köprüsü, 130...

11 Mayıs 2009 Saat: 19:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.471 kez okunmuştur

Akbal Mahallesi Köprüsü 130 bin YTL'ye yenileniyor
Akbal Mahallesi Köprüsü 130 bin YTL'ye yenileniyor

Yıllardır Kandıra ile Adapazarı arsındaki ulaşımda önemli bir ihtiyacı karşılayan ama yetersizliği nedeni ile de büyük sıkıntılara neden olan Akbal Mahallesi Köprüsü, 130 bin YTL’ye yenileniyor.

 

Kandıra’nın Merkez Mahallelerinden biri olan Akbal Mahallesindeki köprü, uzun yıllardan beri darlığı nedeni ile meydana gelen kazalar ve alçak olması nedeniyle de yağmur suları altında kalması yüzünden sıkça gündeme geliyordu. Önceki günlerde Kandıra Akbal Mahallesi Muhtarı Salih Eren, Karayollarına ait olan köprü için yetkili mercilere müracaat ederek, sorunu anlattı. AKP Kandıra İlçe Başkanı Cengiz Kan’ın da büyük gayreti doğrultusunda müracaata olumlu yanıt geldi ve sorunun çözülmesi için çalışmalara başlanıldı Adapazarı yolunu Kandıra’ya bağlayan bu köprünün genişletilmesi ve daha kullanışlı hale getirilmesi, trafik akışınıda rahatlatacak. Bu sayede kazalarda büyük azalma yaşanması beklenirken, özellikle şiddetli yağışlarda meydana gelen su baskınlarının da önüne geçilmesi planlanıyor. Çalışmalar kapsamında Yağmur Mühendislik’in yapmış olduğu viraj 200 metre düzeltilecek. Akbal Mahallesi Köprüsü’nün genişliği 4 metreden 24 metreye çıkartılacak. 1 ay içerisinde tamamen bitmesi planlanan çalışma 130 bin YTL’ye mal olacak. Müteait İsmail Durmuş, Mahalle Muhtarı Salih Eren ve AKP Parti İlçe Başkanı Cengiz Kan’la birlikte çalışmaları bizzat yerinde takip ederek, çalışmaları sürdürüyor.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑