Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

“AK Parti’ye en büyük destek gençlerden gelecek”

AK Parti Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Bayrakdar, 24 Haziran seçimlerinde en büyük desteğin gençlerden geleceğini söyledi.

5 Haziran 2018 Saat: 16:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.066 kez okunmuştur

“AK Parti’ye en büyük destek gençlerden gelecek”
“AK Parti’ye en büyük destek gençlerden gelecek”

24 Haziran’da yönetimiyle birlikte ilk kez seçimlere girecek olan AK Parti Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Bayrakdar, sahadan bir an olsun ayrılmıyor. Mahalle mahalle kapı kapı dolaşarak vatandaşla buluşan ve 24 Haziran’ın önemini anlatan Bayrakdar ve ekibi, gençlerle de sık sık Genç Kürsü programında bir araya geliyor. Önceki gün Kandıranın Sesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt'u da ziyaret eden Bayrakdar, 24 Haziran seçimleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

‘SAHURA KADAR KÖYLERDEYİZ’

24 Haziran’a kadar nöbette olduklarını belirten Bayrakdar, “Seçim tarihi netleştiği andan itibaren sahalardayız. Her akşam farklı bir mahallemizi ziyaret ederek vatandaşımızla bir araya geliyoruz. Onlara 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyor ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile ilgili akıllarına takılan soruları yanıtlıyoruz. Ziyaretlerimizde Sayın Milletvekillerimiz de bize eşlik ediyorlar. Gençlerimizle birlikte mahalle mahalle gezerek bayraklarımızı asıyoruz, bilgilendirme broşürlerimizi dağıtıyoruz. Sahura kadar köylerdeyiz. Sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayana kadar çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ERDOĞAN SEVGİSİ

Kandıra halkında büyük bir Erdoğan sevgisi olduğuna dikkat çeken Bayrakdar, “İnşallah 24 Haziran seçimlerinde hem mecliste yeterli çoğunluğu sağlayacağız hem de Cumhurbaşkanımızı ilk turdan geçireceğiz ve reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı Sisteminin ilk başkanı yapacağız. Bu anlamda ülkemizin 2023 vizyonuna daha hızlı gideceğinin inancındayım” şeklinde konuştu.

‘EN BÜYÜK DESTEK GENÇLERDEN GELECEK’

24 Haziran seçimlerinde en büyük desteği gençlerin vereceğini söyleyen Bayrakdar, “Bu seçimlerde gençler çok önemli. 18 yaşına yeni girmiş ve bu seçimlerde ilk oyunu kullanacak olan genç arkadaşlarımızla tek tek görüşüyoruz.  Gençlerimizi önemsiyoruz. 24 Haziran’da yanımızda olacaklarını biliyoruz. Ak Parti’ye en büyük destek gençlerden gelecek” dedi.

 

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑