Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Ak Parti’nin Kandıra kongresi 3 Aralık’ta

Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, parti binasında basın açıklaması düzenleyerek Kandıra’nın olağan kongre tarihini 3 Aralık Çarşamba günü olarak açıkladı.

11 Ekim 2014 Saat: 15:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.091 kez okunmuştur

Ak Parti’nin Kandıra kongresi 3 Aralık’ta
Ak Parti’nin Kandıra kongresi 3 Aralık’ta
Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, 5. Olağan Kongre süreci hakkında bilgi vermek amacıyla basın toplantısı düzenledi. Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken başta olmak üzere Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Aygül Çetin, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı.
22 ŞUBAT’TA TAMAMLANACAK Kongrelerin 2015 genel seçimlerden önce yapılmasının partilerinin ve teşkilatlarının tazelenme, yenilenme ve kuvvet kazanmasına neden olacağını belirterek sözlerine başlayan Şentürk, “Gerçekleştirilecek olan 5. Olağan kongre takvimi 15 Eylül 2014 tarihinde başladı. 22 Şubat 2015 tarihinde il kongrelerinin sonuçlanması ile büyük kongreden önceki süreç tamamlanmış olacak” dedi.
DELEGE SEÇİMLERİ 18-19 EKİM “Kongre sürecimizin ilk ve en önemli aşaması mahalle delege seçimleridir” diyen Şentürk, “Delege seçimleri parti içi demokrasinin temel taşıdır. Bunun için delege seçimleri mahallelerimizde kayıtlı tüm üyelerimizin katılımı ile 18-19 Ekim tarihleri arasında mahallinde ve sandık konularak yapılacaktır” ifadelerini kullandı.
3 ARALIK’TA KONGRE Daha sonra kongre takvimine uygun olarak 1 Kasım-31 Aralık 2014 tarihleri arasında ilçe kongreleri ve 22 Kasım 2014- 22 Şubat 2015 tarihleri arasında da il kongreleri gerçekleştirileceğini ifade eden Şentürk, “Ak Parti bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir. Daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya ve onunla olan gönül bağını korumaya devam edecektir. Kandıra’nın olağan kongresi 3 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilecektir. 5. olağan kongre çalışmalarımızın partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑