Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Ak Parti’nin ilçe belediye başkan adayları buluştu

Ak Parti Teşkilatı’nın düzenlediği ilçe başkan adaylarına yönelik toplantıya, aday gösterilmeyen üç belediye başkanının katılmamasıyla ilgili konuşan il başkanı Civelek, “Bazı arkadaşlar duygusal olabilir” dedi

24 Ocak 2014 Saat: 20:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.223 kez okunmuştur

Ak Parti’nin ilçe belediye başkan adayları buluştu
Ak Parti’nin ilçe belediye başkan adayları buluştu
Ak Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programla ilçe belediye başkan adayları ve aday adayları, sabah İmperial Park Otel’de buluştu. Toplantıya aday gösterilmeyen mevcut belediye başkanlarından Şükrü Karabalık, Ziyaettin Akbaş ve Cengiz Kan’ın gelmemesi dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan toplantıda; 6 ilçeye yeni başkan adayı olan Kartepe Belediye Başkan adayı Hüseyin Üzülmez, Körfez Belediye Başkan adayı İsmail Baran, Derince Belediye Başkan adayı Ali Haydar Bulut, Dilovası Belediye Başkan adayı Ali Toltar, Çayırova Belediye Başkan adayı Şevki Demirci ve Kandıra Belediye Başkan adayı Ünal Köken yer aldı.
ADAY ADAYLARI KATILMADI Bununla birlikte toplantıda; tekrar başkan adayı gösterilen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak hazır bulundu. Toplantıda aday adayı olan ancak aday gösterilemeyen birçok isim ise katılmayanlar arasındaydı. Toplantının ilk bölümü basına kapalı gerçekleşti. Basına açık bölümde ise Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, aday adaylarına ve adaylara seslendi.
BİZLER GÜÇLÜ OLMALIYIZ Başkan Karaosmanoğlu, parti içindeki gerginliğe değinerek kimsenin alınmamasını ve Ak Parti’nin genel siyaseti için herkesin çalışmasını istedi. Karaosmanoğlu, “Bizim kimseye kötü manzara vermememiz lazım. Gönlü kara insanlar var. Bizim birbirimize ‘yuh’ dememiz kimleri sevindiriyor bunlara bakacağım. Dostumu ve düşmanımı bileceğim. Ben 30 Mart’taki seçimlerin oy grafiklerini hayal ediyorum. 2009’dan daha fazla oy alacağız. Biz güçlü olacağız ve maneviyatımızı güçlü tutarız. Şimdi bizler Kocaeli’den problem çıkarmadan 13-0’ı almalıyız” diyerek birlik mesajları verdi.
DEVİR MORAL DEVRİDİR Alın teri dökülmesi gerektiğini ifade eden Karaosmanoğlu, fedakarlık yapılmasını isteyerek, “Ben aday olduğum dönemde ayağımda ayakkabı yoktu. Ama hamd olsun aldığımız görevlerin hakkını verdik. Şimdiye kadar emeği geçen herkesten Allah razı oldu. Günümüz moral devri ve sınavı kazanma devridir. Kimsenin yapamadığını yapmalıyız. Bu olgunluğu gösterdiğinizde karşılığını alırız. Bu yüzden Allah hepimizin yolunu açık etsin, kimse başımızı öne eğdirecek işler yapmasın. Bir oyun daha hesabını yapmalıyız” dedi ve aday adaylarının birlik olmasını gerektiğini vurguladı.
BUNLAR PROVOKATÖR Ardından konuşan İl başkanı Civelek, “6 arkadaşımız değişti. Bu büyük bir değişim” dedi. Daha sonra toplantıya katılmayan Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ile ilgili bir değerlendirme yapan Civelek, “Kandıra’daki olaylar Kan ile alakalı değil. Olaylar duygusal atmosferden oldu. Bunların çoğu provokatördü” diye konuştu. Toplantıya katılamayan belediye başkanlarıyla ilgili ise Civelek, “İnsanlar duygusal olabilir bunlar 3 vakte kadar düzelir. Atmosfer daha çok sıcak. Bugüne kadar hizmet eden arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” diyerek konuşmasını tamamladı. İLÇELERDE TANITILACAK Toplantının ardından il binasına geçen il başkanı Mahmut Civelek ve başkan İbrahim Karaosmanoğlu, 6 ilçede belediye başkan adayı olan yeni isimlerle ve ilçe başkanlarıyla ilk toplantılarını yaptı. Basına kapalı olan toplantının ardından konuşan il başkanı Civelek, “Bundan sonra yeni başkan adaylarımızla SKM çalışmaları kapsamında neler yapabileceğimizi konuştuk. Başkan adaylarımızı ilk önce ilçelerde tek tek tanıtacağız. Ardından geniş kapsamlı bir aday tanıtım toplantısı yapacağız ve bütün başkan adaylarımızı kamuoyuna tanıtacağız” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑