Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül Kandıra’da

AKP Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, Belediye Başkanı Cengiz Kan ile Kandıra turu yaptı. Milletvekili Sibel Gönül, Kandıra sahillerinde gezdi, dolaştı.

4 Eylül 2012 Saat: 17:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.510 kez okunmuştur

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül Kandıra’da
AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül Kandıra’da
TBMM’nin tatilde olduğu dönemi seçim bölgesinde geçiren AKP Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül, önceki gün Kandıra’daydı. İlk olarak Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüşen Milletvekili Gönül, daha sonra ilçede devam eden yatırımları incelemek için Kandıra turu yaptı.
HASTANEYİ GEZDİ Yeni yapılan hastanenin inşaat alanını gezen Sibel Gönül, hastaneyi en kısa zamanda halkın hizmetine sunmayı hedeflendiğini dile getirdi. Ardından Kandıra Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin inşaat alanına giden Sibel gönül ve Cengiz Kan, yenilenen binanın içinde incelemelerde bulundu. Sibel Gönül, ”Turistik ve kültürel değerleri yüksek olan Kandıra’ya ekonomik değerler de kazandırmayı amaçlıyoruz. Bu nedenle Kandıra’yı gelecekte ekonomik açıdan üst seviyelere çıkaracak yatırımlar gerçekleştiriyoruz” dedi.
KANDIRA SAHİLLERİNDE Son olarak Kandıra turizminin en önemli bölgelerinden biri olan Kerpe sahilini gezen Milletvekili Sibel Gönül, sahil bandı üzerinde ve Kerpe çevresinde gerçekleştirilen çalışmaların, bölgenin değerini iki kat daha arttırdığını savundu. Yürüyüş bandı üzerinde bulunan esnafı ziyaret eden Sibel Gönül esnafın hatırını sorarak, isteklerini dinledi. Milletvekili Azize Sibel Gönül Büyükşehir ve Kandıra belediyelerinin işbirliği sonucu Kandıra’nın güzel hizmetler aldığını sözlerine ekledi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑