Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

AK Parti Kandıra’dan teşekkür ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ile yönetimini kabul etti.

9 Mart 2013 Saat: 11:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.317 kez okunmuştur

AK Parti Kandıra’dan teşekkür ziyareti
AK Parti Kandıra’dan teşekkür ziyareti
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ile yönetimini kabul etti. Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir olarak Kandıra'ya çok önemli yatırım yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini söyledi. Kandıra heyeti, Başkan Karaosmanoğlu'na fındık ve yoğurt ikram etti.
AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Şentürk, yönetim kurulu üyeleri olarak Başkan Karaosmanoğlu'na Büyükşehir'in Kandıra'ya yaptığı hizmetlere teşekkür etmek için ziyaret ettiklerini söyledi. Şentürk, "Büyükşehir Belediyemiz, Kandıra'ya çok önemli yatırımlar yaptı, ilçemize çok güzel eserler kazandırdı" dedi.
AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı'na çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, "Kandıra, kentimizin en güzel ilçelerinden birisidir. Kandıra'nın hizmete, yeni eserlere ihtiyacı vardı. Bizde önceliklerimizi iyi belirleyerek Kandıra ilçemize güzel yatırımlar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Namazgah Barajımızın tamamlanmasıyla bölgenin 100 yıllık su ihtiyacı karşılanmış olacak. Kerpe sahilimiz çok güzel oldu. Kefken ve Cebeci ile diğer sahillerimizde de çalışmalarımız devam edecek" ifadesini kullandı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑