Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

AK Parti Kandıra’da miting mesaisi

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimizde gerçekleştireceği miting öncesi teşkilatıyla bir araya geldi. Ölmez, “Bayram havasında bir miting olacak” dedi

6 Haziran 2018 Saat: 01:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.277 kez okunmuştur

AK Parti Kandıra’da miting mesaisi
AK Parti Kandıra’da miting mesaisi

10 Haziran Pazar günü Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan miting öncesinde Kandıra ilçede özel miting komisyonu oluşturuldu. Erkan Öztürk başkanlığında miting katılım hazırlıkları devam ediyor. Çalışmaları değerlendirmek üzere AK Parti Kandıra İlçe binasında Başkan Erol Ölmez ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya İl Başkan Yardımcısı Yakup Karaaslan, İl yöneticisi Muharrem Küçük İlçe SKM Başkanı Rahmi Üresin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnur Bayram, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Bayrakdar, ilçe yönetim kurulu, SKM ekibi katıldı.

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Erol Ölmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ilimize yakışır bir şekilde ağırlayacaklarını ve miting kapsamında tüm hazırlıklara başladıklarını ifade ederek, “Ana kadememiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve mahalle teşkilatlarımızla Cumhurbaşkanımızın ilimize gelişini tüm halkımıza duyuruyoruz. Tüm teşkilatlarımızla zaten 24 Haziran seçimleri dolayısıyla sahadaydık. Bu çalışmalarımız da vatandaşlarımızı başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı coşkuyla karşılamaya davet ediyoruz” diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑