Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Ak Parti ilçe yönetimi Ünal Köken ile seçim startı verdi

Ak

29 Ocak 2014 Saat: 11:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 14.624 kez okunmuştur

Ak Parti ilçe yönetimi Ünal Köken ile seçim startı verdi
Ak Parti ilçe yönetimi Ünal Köken ile seçim startı verdi
Kandıra AK Parti’de aday adaylık sürecinin bitiminin ardından yaşanan hareketlilik yerini yavaş yavaş sükunete bırakmaya başladı. Birlik beraberlik içinde seçime girmek isteyen AK Parti, düzenlenen toplantıda birlik ve beraberlik içerisinde, sürekli istişare halinde çalışma kararı aldı. Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Kandıra Belediye Başkan adayı Ünal Köken, il yönetiminden Kandıra sorumlusu Nuri Güney ve ilçe yönetim kurulu üyeleri toplantıda hazır bulundu. Toplantıda parti içindeki sorunlar masaya yatırılırken, yerel seçim sürecinde partiye ve kamuoyuna karşı birlik ve beraberliğin korunması gerektiği ısrarla dile getirildi.
BAZI ARKADAŞLARIMIZ HATALARINI ANLADI İlçe Başkanı Erdinç Şentürk yaptığı açıklamasında; “Bazı partililerimiz duygusal davranıp hoş olmayan davranışlar sergilemişlerdir fakat hatalarını anlamışlardır. Bundan sonra ilçe teşkilatı olarak önümüze bakacağız. Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştireceğimiz çalışmalarımızı planlayıp değerlendireceğiz” dedi.
BİZİ OYUNA GETİRENLERE DİKKAT Toplantıda konuşan il başkan yardımcısı Kandıra sorumlusu Nuri Güney, ilçe yönetimine yönelik yaptığı konuşmada “Bu süreçten sonra herkes biraz daha fedakarca davranmak zorunda. Bizleri oyuna getirmeye çalışanların önünü kesmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu. Ak Parti Kandıra ilçe teşkilatı SKM Başkanı İbrahim Ayaz, Adem Sevil ve Ramazan Kılıç’ı seçerek, seçim çalışmalarına start verildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑