Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Ak Parti ilçe teşkilatı ve Kan TBMM’de

Ak Parti Kandıra İlçe Teşkilatı ve Cengiz Kan, önceki gün Ankara’ya giderek AK Parti grup toplantısına katıldı.

6 Kasım 2013 Saat: 19:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.305 kez okunmuştur

Ak Parti ilçe teşkilatı ve Kan TBMM’de
Ak Parti ilçe teşkilatı ve Kan TBMM’de
Kandıra Ak Parti Teşkilatı Ankara’ya giderek Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılan haftalık olağan grup toplantısına katıldı. Kandıra AK Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ve ilçe yönetimi, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez ve yönetimi Ankara’ya giderek, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Kocaeli milletvekillerini ziyaret etti.
BAKAN ERGÜN’E ZİYARET AK Parti grup toplantısına katılan heyet, grup toplantısının ardından Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Zeki Aygün, M.Ali Okur ve İlyas Şeker’le görüştü. Meclisteki görüşmelerin ardından Kandıra Ak Parti ilçe teşkilatı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün´ü makamında ziyaret ederek öğle yemeğini birlikte yedi. Ziyarette konuşan Bakan Ergün, teşkilatların önemine değinerek, Ak Parti’nin artan başarısının teşkilatların başarısı olduğunu, 11 yıldır her alanda yapılan yatırımlarla bunun en iyi örneklerini gördüklerini söyledi.
KANDIRA BEZİ HEDİYE ETTİLER Bakan Ergün, bundan sonra da ‘Durmak Yok Yola Devam’ sloganı ile teşkilatın çalışmalarının daha da artan bir şekilde devam etmesi konusunda tavsiyelerde bulundu. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’e meşhur Kandıra bezini hediye eden Kandıra Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, “Bizi en iyi şekilde ağırlayan Bakan Nihat Ergün’e, Kocaeli milletvekilleri Fikri Işık, İlyas Şeker, Zeki Aygün, M.Ali Okur’a teşekkür ederiz” diyerek Ankara temaslarını tamamladı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑