Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Ak Parti ilçe belediye başkan adayları açıklanmaya başladı

Tüm aday adayları nefeslerini tutmuş, listelerde kendi isimlerini arıyor. 81 ilin henüz 4 tanesinin ilçe belediye başkan adayları açıklandı. Kocaeli’nde 103 ilçe belediye başkan aday adayı açıklanacağı günü merakla bekliyor.

17 Ocak 2014 Saat: 18:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 17.591 kez okunmuştur

Ak Parti ilçe belediye başkan adayları açıklanmaya başladı
Ak Parti ilçe belediye başkan adayları açıklanmaya başladı
Ak Parti genel merkez sitesi, alfabe sıralamasına göre tüm illerin ilçe belediye başkan adaylarını açıklıyor. Pazartesi gününe kadar ülke genelindeki tüm ilçe belediye başkan adaylarının açıklanması bekleniyor. Önceki akşam Adana, Antalya, Aydın ve Balıkesir illerinin ilçe belediye başkan adaylarının tamamı açıklandı. Bu da tüm yurtta olduğu gibi Kandıra’da da heyecanlı dakikalar yaşanmasına neden oldu. Tüm aday adayları meraklı bekleyişle geç saatlere kadar Kocaeli’nin ilçe belediyelerinin açıklanmasını bekledi. Bu arada tüm aday adayları genel merkezde tanıdıklarını arayarak aday oldukları ilçelerle ilgili bilgi almaya çalıştı ama nafile…
91 ADAY KADERİNE RAZI OLACAK Bugünde, yarında bu heyecanlı bekleyiş Kocaeli ve Kandıra’da sürecek gibi görünüyor. 103 aday adayının 12’si sevinirken, 91’i ise kaderine razı olacak. 3 aydan beri kapı kapı gezen aday adayları, genel merkezden gelen haber sonrasında ne tür bir tavır sergileyecek şimdilerde herkes bunu merakla bekliyor. Kandıra kulislerinde 10 aday adayının 5-6 tanesinin ismi ilçemizde sıkça zikredilse de bunların 1 tanesi aday gösterilecek. Kandıra şimdilerde Ak Parti belediye başkan adayının kim olacağını merakla bekliyor.
SÜRPRİZ BİR İSİM Kandıra belediye başkanı Cengiz Kan’ın aday gösterilmeyeceği yerine 9 aday adayı içerisinden birinin aday gösterileceği iddia ediliyor. Ak Parti Kandıra belediye başkan adayının sürpriz bir isim olmayacağı, halkın genel bir isim üzerinde durduğu muhtemelen bu isim genel merkez tarafından ilan edileceği edindiğimiz bilgiler arasında yer alıyor.
MEVCUT BAŞKANLA DEVAM DENİRSE Ak Parti’nin Kandıra’da yeni bir oluşumla seçime gidecek gibi görünüyor. Mevcut yönetim ve belediye başkanının, genel merkezin bu kararına nasıl bir tepki göstereceği merakla bekleniyor. Tabi ki bunların hepsi duyum ve iddia… Genel merkez mevcut belediye başkanıyla devam da diyebilir. İşte o zaman Kandıra’da ne tür bir kaos oluşacağı hayal bile etmek istemiyorum. Biz de aday adayları gibi meraklı bekleyişle Kandıra belediye başkan adayını sabırsızlıkla bekliyoruz.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑