Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Röportaj

AK Parti İl Başkanı Ceyhan: Kandıra, en çok tercih edilen ilçe olacak

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kandıra’nın Gıda OSB’siyle, duble yollarıyla ve sahil şeridiyle İstanbul’un arka bahçesi olacağını söyledi

11 Mart 2016 Saat: 09:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.606 kez okunmuştur

AK Parti İl Başkanı Ceyhan: Kandıra, en çok tercih edilen ilçe olacak
AK Parti İl Başkanı Ceyhan: Kandıra, en çok tercih edilen ilçe olacak

HABERİN VİDEOSU Tüm Videolar

AK Parti İl Başkanı Ceyhan: Kandıra, en çok tercih edilen ilçe olacak Yaşam

AK Parti İl Başkanı Ceyhan: Kandıra, en çok tercih edilen ilçe olacak

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kandıra’nın Gıda OSB’siyle, duble yollarıyla ve sahil şeridiyle İstanbul’un arka bahçesi olacağını söyledi.

Gazetemiz Kandıra Temsilciliği’ni de ziyaret eden Ceyhan, ilçedeki yatırımlarla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. İzmit-Kandıra arasında yapılacak olan duble yol için çalışmaların çok yakın bir zamanda başlayacağını kaydeden Ceyhan, yolun hangi güzergahtan geçeceğine dair bilgi vermedi. “Bizim için yolun hangi güzergahtan geçeceği değil ne zaman başlayacağı önemli” diyen Ceyhan, yer teslimi yapıldıktan sonra Mart ayının sonunda veya Nisan ayında ilk kazmanın vurulacağını açıkladı. Ceyhan, “Eğer güzergah nedeniyle hukuksal itirazlar olmazsa teslim tarihinden çok daha önce duble yolun biteceğine inanıyorum. Duble yol tamamlandığında Kandıra-İzmit yolunun hem bir miktar kısalacağını hem de kazaların minimuma ineceğini düşünüyoruz. 5 yıl sonra Kandıra en çok tercih edilen ilçelerimizden biri olacak” dedi.

İSTANBUL’UN ARKA BAHÇESİ OLACAK

Gıda OSB’nin hayata geçirileceğini de sözlerine ekleyen Ceyhan, “Gıda OSB, Kandıra’da hem söz verip hem de çok isteyip de hukuki nedenlerden dolayı başlatamadığımız bir proje. Bunun da çözümü için çabalıyoruz. Tabi hukuki mücadele siyasi mücadele gibi olmuyor. Bence iyi niyetli olmayan bir kişi için bu kadar büyük bir yatırımın durmasını ben halkımızın takdirine sunuyorum. Biz AK Parti olarak çok samimiyiz. Gıda OSB’yi Kandıra için önemli bir proje olarak görüyoruz. İnşallah hukuki süreç tamamlandığında Kandıra 5 yıl sonra Gıda OSB’siyle, duble yollarıyla ve sahil şeridiyle İstanbul’un arka bahçesi olacak” diye konuştu.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
nurittin öztürk 11.03.2016 22:03
Kandıra halkının büyük çoğunluğu istiyor diye düşünüyorum fakat keşke yer seçimi daha dikkatli yapılsa idi.Aynı bölgede aynı mevki de Akçaova yolu üzerinde olsa idi daha doğru daha isabetli olurdu.Namazgah barajı havzasının ilk başladığı yer olmasından dolayı sakıncalı ,o bölge ayrıca gölete de çok yakın umarız bu konuda yeterince çalışma yapılmıştır.YOL MEDENİYETTİR,yollarımızın da en kısa zamanda bittiğini görmek isteriz.
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑