Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Karaaslan; “Kazanan Kandıra olsun”

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yakup Karaaslan, “Belediye başkanı değişsin veya yoluna devam etsin, her şartta kazanan Kandıra olsun” dedi.

26 Eylül 2018 Saat: 12:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.472 kez okunmuştur

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Karaaslan; “Kazanan Kandıra olsun”
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Karaaslan; “Kazanan Kandıra olsun”

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Yakup Karaaslan, Kandıra'nın Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt’u ziyaret etti. Ziyarette Kandıra ile ilgili istişareler eden Karaaslan ve Cankurt, yerel seçimlerle ilgili de sohbet etti. “Kandıra her şeyin en güzeline layık” diyen Karaaslan, “Kocaeli merkezden bakıldığında Kandıra gerek tarım ve hayvancılığı ile gerek doğasıyla gerek turizmiyle bir günde dört mevsim yaşayabilecek bir ilçe. İnsanı çok kaliteli, yerli manav dediğimiz halkımız çok misafirperver. Büyüklerimiz hep anlatır, Kandıra'da hangi eve giderseniz gidin rahatlıkla karnınızı doyurursunuz, aç kalmazsınız. Gerçekten öyle” ifadelerini kullandı.

“KAZANAN KANDIRA OLSUN”

Kandıra’nın AK Parti'nin kalesi olduğunu söyleyen Karaaslan, “AK Parti'de siyasi kültür olarak bugüne kadar Genel Merkezin kriterleri uygulandı. Bundan sonra da Genel merkezin açıkladığı takvim doğrultusunda yerel süreç işleyecek. Bizim teşkilatlarımızda kavga olmaz. Olsa dahi galibi olmaz. Kandıra'da genç dinamik bir başkanımız var. Eğer mevcut belediye başkanımız devam ederse genel merkezimizin vereceği karar doğrultusunda kendisi ile devam ederiz. Eğer devam etmeyecekse de mevcut başkanımız yeni adayımızın koluna girer ve kol kola seçim sürecini geçiririz. Bu geçmişte de böyle olmuştur. Her şartta kazanının Kandıra olmasını temenni ediyorum” dedi.

GENÇLERİ SİYASETE DAVET ETTİ

Siyasete gençlik kollarından başlayarak bugünlere geldiğini ifade eden Karaaslan, gençleri aktif siyasete davet ederek, “Kandıralı genç kardeşlerime tavsiyem; siyasetten kaçmasınlar. Teşkilatlarda görev almalı, taşın altına elini koymalılar. Gerek darbelerle gerek stratejik hamlelerle ülkemize karşı yapılan sıçramaları bugün ekonomik alanda görüyoruz. Eğer bunları torunlarımıza yaşatmak istemiyorsak siyasetin mutlaka bir alanında olmalıyız. Ben teşkilatın en alt kademesinden siyasete başlayıp en üstlere çıkmanın mümkün olmadığını söyleyenlere kendimi örnek olarak göstermekten onur duyuyorum. Kandıralı genç kardeşlerime de mutlaka siyasette bulunmalarını tavsiye ediyorum. Yetiştirdiğimiz arkadaşlarımıza da her zaman sahip çıkarsak kazanan Kandıra olur” diye konuştu.

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑