Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

AK Parti’den Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası

AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı tarafından Suriye’nin Bayırbucak bölgesindeki Türkmenlere gönderilmek üzere yardım kampanyası başlatıldı.

15 Ocak 2016 Saat: 14:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.727 kez okunmuştur

AK Parti’den Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası
AK Parti’den Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası

AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı, Rusya uçaklarının bombaları altında kalan Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası başlattı. AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı Sosyal İşlerden Sorumlu Komisyon Başkanı Ruhi Sezgin, Komisyon Üyeleri Murat Tonguç, Sevinç Bayrak, Murat Ölmez, Cüneyt Özcan ve Halil Özbek ile birlikte hayırsever vatandaşlardan un, gıda, bakliyat, medikal ve giyim yardımları toplamaya başladı.

BAŞBAKAN TALİMAT VERDİ

Hayırsever vatandaşlardan yardım beklediklerini aktaran Sosyal İşlerden Sorumlu Komisyon Başkanı Ruhi Sezgin, “Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Afyon’da yapılan 24’ncü İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda ilk olarak Bayırbucak’taki Türkmen kardeşlerimiz için neler yapıldığını sormuştu. Bizde Türkmen kardeşlerimiz için bu zamana kadar STK’lar üzerinden çalışmıştık ancak kendimiz teşkilat olarak herhangi bir çalışma yapmamıştık. Bugün Ak Parti Genel Merkez destekli tüm il ve ilçe teşkilatları olarak bir kampanya başlattık. Bayırbucak’taki Türkmen kardeşlerimizin acil ihtiyaçlarını karşılamak için hayırsever vatandaşların desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

22 OCAK’TA YOLA ÇIKACAK

Yardım tırının 22 Ocak Cuma günü yola çıkacağını belirten Sezgin, “Acil olarak un, gıda, bakliyat, medikal ve giyim malzemelerini toplayacağız. Hayırsever vatandaşlarımız un için 65 TL karşılığında un yardımı yapabilir. Diğer gıda ve giyim yardımlarını ise AK Parti ilçe teşkilatımıza veya Ahlat Dede türbesi yanındaki Sevgi Mağazası’na getirebilir. Kampanyamız bir hafta sonra sona erecek. Yardım tırımız 22 Ocak Cuma günü Bayırbucak’taki Türkmen kardeşlerimiz için yola çıkacak. Tüm STK’lardan parti üyelerimizden ve hayırsever vatandaşlardan destek bekliyoruz” diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑