Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Ak Kadınlardan birlik ve beraberlik günü

Ak Parti Kandıra Kadın Kolları Başkanı Aygül Çetin ve yeni yönetim kurulu üyeleri, birlik ve beraberliklerini pekiştirmek amacıyla ‘paralı gün’ toplantısı başlattı.

23 Eylül 2014 Saat: 18:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.116 kez okunmuştur

Ak Kadınlardan birlik ve beraberlik günü
Ak Kadınlardan birlik ve beraberlik günü
2014 yerel seçimlerde başarılı bir seçim süreci geçiren ve seçimlerin ardından yeni bir yapılanmaya giden Ak Kadınlar, birlik ve beraberliklerini pekiştirmek amacıyla paralı gün toplantısı başlattı. Geçtiğimiz akşam ilki gerçekleşen toplantı Görele Pide ve Döner Salonu’nda Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in eşi Elif Köken’in de katılımlarıyla gerçekleşti. Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Aygül Çetin ve yeni yönetim kurulu üyeleri ise toplantıya tam katılım sağladı.
KEYİFLİ BİR AKŞAM Dostluk ve sohbetlerini ilerletmek amacıyla “paralı gün” düzenlediklerini ifade eden Çetin, “2014 yerel seçimlerinin ardından yeni bir yapılanmaya gittik ve kadın kollarımızı daha da güçlendirmek adına yeni yönetim kurulu üyelerimizi oluşturduk. Çalışmalarımızda başarılı olmak için en önem verdiğimiz konu birlik ve beraberliğimiz. Bu nedenle ayda bir kez bir araya gelerek sohbet etmek ve dostluğumuzu ilerletmek fikriyle paralı gün yapmaya karar verdik. Çünkü para sık sık bir araya gelmek için hem bağlayıcı bir neden oluyor hem de maddi açıdan bir arkadaşımıza destek oluyor. Ayrıca hoş sohbetler eşliğinde keyifli bir akşam yaşamamıza da vesile oluyor” ifadelerini kullandı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑