Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Ak Kadınlar Kandıra’yı Arşınlıyor

AK Parti Kandıra Kadın Kolları Teşkilatı çalışmalarına büyük bir hızla sürdürüyor. Kandıra’da sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmıyor

11 Mart 2014 Saat: 15:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.018 kez okunmuştur

Ak Kadınlar Kandıra’yı Arşınlıyor
Ak Kadınlar Kandıra’yı Arşınlıyor

AK Parti Kandıra Kadın Kolları , AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken’e destek amaçlı ziyaretleri sürdürüyor. Çalışmalara Ünal Köken’in eşi Elif Köken de destek veriyor. Kandıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Aygül Çetin ve Elif Köken önderliğinde gerçekleşen çalışmalarda Kandıra’nın geniş yüzölçümünde yer alan her köye her giderek halkla bir araya geliyorlar. İlçe kadın kolları başkanı Aygül Çetin “Sakarya il sınırından İstanbul il sınırına kadar bütün köyleri ziyaret ederek halkımıza ulaştık. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.
HER KAPIYI ÇALIYORUZ Ünal Köken Kandıra’da seçim çalışmalarını sürdürürken eşi Elif Köken’den de tam destek alıyor. Elif Köken, yaptığı açıklamada Kandıra’da her mahallemize gidiyoruz. Her köyümüze giderek her kapıyı çalıyoruz. Gündüzleri köylerimizi geziyor, akşamları da ev ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Ülkemiz partimizle birlikte büyük gelişim gösterdi. Halkımıza bunları anlatarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑