Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Ak Gençler Köken’i Kucakladı

Ak Parti Kandıra Gençlik Kolları’nın haftalık değerlendirme toplantısına bu hafta Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken de katıldı

8 Şubat 2014 Saat: 15:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.683 kez okunmuştur

Ak Gençler Köken’i Kucakladı
Ak Gençler Köken’i Kucakladı
Kandıra ilçe binasında gerçekleşen toplantıya gençler bir hayli ilgi gösterdi. Toplantıda Ünal Köken’in yanı sıra ilçe gençlik kolları başkanı Murat Ölmez, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu ekibi tam kadro yer aldı. Köken’in kendi toplantılarına misafir olmasından dolayı gençlerin heyecanı gözlerden kaçmadı.
BÜTÜNÜN PARÇALARIYIZ Gençlik kolları başkanı Murat Ölmez’in konuşmasıyla başlayan toplantıda Ölmez, Kandıra’nın 10 bölgesinde gençlik buluşmaları adı altında bölge toplantıları yaparak bütün genç seçmene ulaşacaklarını dile getirdi. Murat Ölmez: “Bizler bir bütünün parçalarıyız, bir olduğumuz zaman güçlüyüz. Bizim olan belediye inşallah 30 Mart’tan sonra da bizde kalması için gece gündüz çalışacağız ve oylarımızı arttırarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.
GENÇLER GÖÇ ETMEYECEK Murat Ölmez’in konuşmasının ardından konuşan Ünal Köken de ilk defa oy kullanacak gençlere vurgu yaparak “bu meşakkatli yolda kartopu gibi her geçen gün büyüyerek yürümeliyiz. Necip Fazıl’ın da gençler için dediği gibi “benim olmadığım yerde hiçbir şey yoktur.” Ben de diyorum ki Kandıra’da gençler yoksa hiçbir şey yoktur. Kandıra’nın geleceği gençlerimize emanettir. Bu anlayışla ilçemizde yeni iş sahaları açarak göçü engelleyeceğiz. Gençlerimizi önemsiyoruz. İnşallah sizlerin de sayesinde partimiz daha da güçlenecek” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑