Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Ahmet Şakacı’dan Şentürk’e ince mesaj

Kandıra’daki hastane açılışında davet edilmelerine rağmen MHP’lilere protokolde yer verilmesini eleştiren MHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı, “AK Parti, MHP’lilere çok ayıp etti” dedi.

13 Mart 2014 Saat: 19:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.120 kez okunmuştur

Ahmet Şakacı’dan Şentürk’e ince mesaj
Ahmet Şakacı’dan Şentürk’e ince mesaj
MHP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı, M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’nin açılışına davet edilen MHP’lilere protokolde yer verilmemesi hakkında geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulundu. Yer verilmemesini büyük ayıp olarak karşılayan Şakacı, bu duruma tepki gösteren MHP İlçe Başkanı Türkan Özcan’ın açıklamalarına da saygı gösterilmesi gerektiğini savundu. Mevcut Belediye Başkanı Cengiz Kan’ın tarafsız çalıştığını dile getiren Şakacı, Kan’a haksızlık yapıldığını da ifade etti.
AMACIMIZ KAVGA SİYASETİ DEĞİL Konu ile ilgili açıklama yapan Ahmet Şakacı, “Açılış günü ilçe başkanımız Türkan Özcan’a yer ayırmamaları gerçekten büyük ayıp. Biz onlara saygı duyuyorsak onların da bize saygı duyması gerekirdi. Olay sonrasında başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ı temsilcisi olan ilçe başkanı Erdinç Şentürk’ü aradım ve bu konu hakkında görüşmek istediğimi belirttim. Kendisi müsait olmadığını söyledi. Her zaman belirtiyorum; bizim amacımız kavga siyaseti yapmak değil. Kimseye karşı kırıcı olmayacağız” şeklinde konuştu. CENGİZ KAN, TARAFSIZ DAVRANIYOR Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ın tarafsız davrandığını belirten Şakacı, “Cengiz Kan’a haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Eğer il başkanı veya yetkililer aday adaylık sürecinden önce Cengiz Kan’a aday gösterilmeyeceksin deselerdi bu kırgınlıklar yaşanmazdı. Son ana kadar destekçileri ile beraber kendisinin aday olacağını düşünen Kan, hem kendini hem de halkı kandırmış gibi oldu. Şu anda kendisi partisine kırgın ve benim gördüğüm kadarı ile tarafsız bir duruş sergiliyor” dedi. KÖYLERE DAHA İYİ HİZMET GETİRİRİM Köy halkının sorunlarının çok fazla olduğunu ifade eden Şakacı, “Köylerde kuyulardan gelen sulara bile saat bağlamışlar. Vatandaş bu suların parasını ödeyemeyince ceza kesip mühürlüyorlar. Çakırcaali Köy Mezarlığı’na ise su bağlanmadığı için mahkemelik olunmuş. Büyükşehir ve Kandıra Belediyesi aynı partinin temsilcisiyken bu kurumlar arasında nasıl böyle anlaşmazlıklar olmuş anlamış değilim. Ben gerekirse hepsinin ayağına giderim ve köylere daha iyi hizmet getiririm” diye kaydetti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑