Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Ahmet Güneş'ten çarpıcı açıklamalar

Kandıra siyasetinin önemli isimlerinden DP'li Ahmet Güneş, partisinin MHP ile ittifak kurmasının ardından belediye meclis üyeliğinde birinci sırayı aldı.

19 Şubat 2014 Saat: 12:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.139 kez okunmuştur

Ahmet Güneş'ten çarpıcı açıklamalar
Ahmet Güneş'ten çarpıcı açıklamalar
DP ile MHP'nin ittifak yapmasıyla MHP'nin belediye meclis üyeliği listesinde birinci sırayı kapan Ahmet Güneş, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uzun yıllar Kandıra siyasetinde aktif olarak görev yapan Güneş, AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken'in atama olarak aday seçilmesine tepki gösterdiği için MHP ile ittifak içerisinde olduklarını kaydetti. MİLLİ TAKIM DİYEMEYİZ Kurulan ittifaka milli takım denmesinin diğer partilere saygısızlık olarak nitelendiren Güneş, “1989 yılında siyasete başladım ve iki dönem belediye meclis üyeliği yaptım. Rakiplerimize bakılırsa en tecrübeli parti biziz. Kurulan ittifakın adına milli takım demek şık olmaz. Diğer partilere saygısızlık olur. Bizim burada diğer adaylara olan saygımız sonsuz. İsmail Sarıca bana 1 yıl öğretmenlik yapmış birisi, üzerimde çok emeği var. Ünal Köken ise bizim kardeşimiz, dürüst temiz pırıl pırıl bir kişi" diye konuştu.
KÖKEN ATANARAK GELDİ "Ünal Köken'in Kandıra'ya geliş tarzı hoş değil" diyen Güneş, “Bilindiği gibi kaymakam devleti, belediye başkanı ise halkı temsil eder. Burada seçilen Ünal kardeşimiz atama olarak geldi ve Büyükşehir'i temsil ediyor. Kandıra'yı temsil eden kimse yok. Ünal Köken'in Kandıra'ya atanması beni bir Kandıralı olarak rahatsız ediyor. Kandıra; başbakan, bakan ve çok sayıda milletvekili çıkarmış bir ilçedir. Böyle bir ilçeye belediye başkan adayı atamaları yanlıştır” dedi. KANDIRALI OLANLAR VE OLMAYANLAR Güneş, sözlerini şöyle noktaladı: “Bu dönem Kandıralılar ve Kandıralı olmayanlar arasında bir mücadele yaşanacak. Ünal Köken'in Kandıra'ya gelme stili yanlış. Aday adayları içerisinde Kandıralı 5-6 isim vardı. O isimlerin arasından seçilseydi hiç kimse yadırgamazdı. Ünal Köken Kandıralı olsa dahi çok iyi bir mevkiden kalkıp belediye başkanı olması atandığını gösteriyor. Bu da bizim ağırımıza gidiyor. Bir Kandıralı olarak elimizi taşın altına koyma ihtiyacı hissettik. Elimizden geleni canla başla ne gerekiyorsa mücadele ederek yapacağız” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑