Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Aday Adaylarının Bayram Mesaisi ve İddiaları?

AKP’den Kandıra Belediye Başkan aday adayları bayramda da aynı tempoda ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet ediyor ve aday adaylık gerekçelerini anlatarak halktan destek istiyor.

22 Ekim 2013 Saat: 14:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.761 kez okunmuştur

Aday Adaylarının Bayram Mesaisi ve İddiaları?
Aday Adaylarının Bayram Mesaisi ve İddiaları?
Kandıra AK Partinin başkan aday adaylarından Av. Emel Ceylan Balcıoğlu, Ünal Köken ve İsmail Hakkı Buruş sahaya indikleri dur durak bilmiyor. Bayram öncesi bir dizi ziyaret gerçekleştiren üçlü bayram da ziyaretlerine devam etti. İlk olarak Kandıra’da ilçe bayramlaşmasına katılan aday adaylarının bayramdaki ikinci durağı AK Parti il bayramlaşması, üçüncü durağı ise Kent Bayramlaşması oldu. Bayramlaşma sonrasında aday adayları yine köylerdeydi.
AK Parti il bayramlaşmasına katılan diğer adaylar Ercüment Şahin, Erkan İşler, Erdoğan Günay, Muhsin Tekol, İsmail Birdane, Kenan Seyrek, Sedat Köse ise bayram sonrası müracaatlarını yapmak için gün sayıyor. Kulislerde konuşulanlara bakılırsa aday adaylarından bazılarının diğer adaylar lehine adaylıktan çekilmesi ve onlara destek vermesi bekleniyor. Bir diğer konuşulan konu ise ilçe başkanı Erdinç Şentürk’ün istifa ederek aday olup olmayacağı hususu.
Göreve geldiği günden bu yana Belediye başkanı Cengiz Kan’a verdiği destekle bilinen ilçe başkanı Erdinç Şentürk, iddialara göre bayram sonrası istifa edip etmemekte hala kararsız. Fakat Cengiz Kan’ın belediye başkan adayı olamayacağı beklentisi ve ilçe yönetiminden ve tabandan gelen baskılar Şentürk’ü bunaltmış durumda. Bir yandan Kan’dan vezgeçemeyen Şentürk bir yandan da Kan’ın aday olamaması durumunda alternatif oluşturmak için ne yapılması gerektiğine karar vermeye çalışıyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑