Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Acurman, İzmit ve Kandıra’daydı

CHP’nin genç milletvekili adayı Av. Anıl Acurman, İzmit’te iftar programı sonrasında memleketi Kandıra’da gezilmedik mahalle bırakmadı

29 Mayıs 2018 Saat: 19:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.709 kez okunmuştur

Acurman, İzmit ve Kandıra’daydı
Acurman, İzmit ve Kandıra’daydı

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Anıl Acurman, hafta sonu da boş durmadı. Ankara’daki aday tanıtım toplantısı sonrasında kente dönen Acurman, ziyaretlerine ara vermeden devam etti. İzmit Safalı Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Yenişehir Mahallesi’ndeki kapalı pazar alanında düzenlediği iftar programına katılım sağlayan Acurman, dernek üyeleri ve vatandaşlarla sohbetedip birlikte iftarını yaptı. Acurman’ın İzmit sonrasındaki ziyaret yeri ise memleketi Kandıra oldu. İftar sonrasında ilk olarak Kandıra merkezde esnaflara hayırlı işler dileyen Acurman, kahvehanelerde de vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet etti.

Acurman, İzmit ve Kandıra’daydı ile ilgili görsel sonucu

KANDIRA ACURMAN’I İLGİYLE KARŞILADI

Ziyaret edilmedik esnaf bırakmayan Acurman, Kandıra’da yine büyük ilgiyle karşılandı. Kandıra merkezde yaptığı esnaf ziyaretleri sonrasında da hız kesmeyen Acurman, Kurtyeri Köyü’ne de ziyarette bulundu. Hemşerileri tarafından ilgiyle karşılanan Acurman’a vatandaşlar köy sorunları ve gündeme dair görüşlerini aktarma fırsatı buldu. Acurman, “Ben bu kentin çocuğuyum, Kandıralıyım. Kandıra’nın ve Kocaeli’nin sorunlarını çözebilmek adına bir yola çıktım.  Bu süreçte de sizlerin desteğini görmek beni mutlu ediyor. Sizlere layık olmak için çalışacağım” dedi. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑