Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Acar ailesinden çocuklarına unutulmaz sürpriz

Burçin-Tuğrul Acar çifti, dünyalar tatlısı üç çocukları Eliz, Elif ve Yusuf için muhteşem bir doğum günü partisi düzenledi.

6 Ekim 2022 Saat: 16:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.665 kez okunmuştur

Acar ailesinden çocuklarına unutulmaz sürpriz
Acar ailesinden çocuklarına unutulmaz sürpriz

Kandıra’nın tanınmış ailelerinden Burçin-Tuğrul Acar çifti, dünyalar tatlısı üç çocukları Eliz, Elif ve Yusuf için muhteşem bir doğum günü partisi düzenledi. Susam Kafe’de gerçekleşen partiye Keçioğlu ve Acar ailesinin akrabaları ve yakın dostları katıldı.

1 yaşındaki Eliz ve 2 yaşındaki Elif partide kucaktan kucağa gezerek etrafa gülücük saçarken, 12 yaşındaki Yusuf ise arkadaşlarıyla doyasıya eğlenerek unutulmaz anlar yaşadı. Bu özel günlerinde Acar ailesini yalnız bırakmayan dostları, partide doyasıya eğlenerek keyifli bir akşam geçirdi.  

Kendilerini yalnız bırakmayan sevenlerine teşekkür eden Burçin Keçioğlu Acar, “Ben bu doğum gününü hazırlarken gelen tüm misafirlerimin eğlenmesini,  hepsinin mutlu olup doğum gününden güzel ayrılması için elimden ne geliyorsa yaptığımı düşünüyorum. Anneler doyasıya eğlendi, çocuklar şarkılar söylediler. Palyaço ile birlikte doyasıya oynadılar. Eşime bana desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Bu güzel organizasyona destek olan Nermin ablama, evlatlarıma çok iyi bakan anneme ve bana destek olan tüm bayanlara gelen misafirlerime binlerce kez teşekkür ediyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑