Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Ekonomi

45 kere Maşallah

Kandıra vergi dairesi İlçemizde 1964-65 yıllarından beri vergi mükellefi olan Mustafa Akyalçın ve Cevat Dinç';e onur belgesi verildi.

11 Mayıs 2009 Saat: 21:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.356 kez okunmuştur

45 kere Maşallah
45 kere Maşallah

Kandıra vergi dairesi İlçemizde 1964–65 yıllarından beri vergi mükellefi olan Mustafa Akyalçın ve Cevat Dinç’e onur belgesi verildi Vergi Haftası nedeniyle Kandıra Mal Müdürlüğü 1964 yılında Topluca Köyünden Akaryakıt bayisi olarak hizmet veren Mustafa Akyalçın ve 1965 yılında Kandıra Çerçili Köyünde Gıda üzerine Market işleten Cevat Dinç’e Mal müdürlüğünde düzenlenen bir törenle onur belgesi verildi. İlçe Kaymakamı Hamza Erkal tarafından Cevat Dinç’e onur belgesini takdim ederken, Kandıra Mal müdür vekili Satı Arslan ise Mustafa Akyalçın’a onur belgesini verdi. 45 Yıldan beri vergilerini düzenli ödüyorlar 45 yıldan beri vergilerini hiç aksatmadan düzenli ödeyen bu vergi mükelleflerine bu tür düzenli ve disiplinli çalışmalarından ötürü 45 yılın anısına onur belgesi ile onurlandırıldılar. Vergi Haftası nedeniyle Kandıra Vergi dairesi başta Mal Müdür Vekili Satı Arslan, Gelir Şefi Kemalettin Özbay ve Maliye çalışanları bugünün anısına İlçe Kaymakı Hamza Erkal ve Onur Belgesini hak eden Cevat Dinç ve Mustafa Akyalçın’ın hatıra fotografı çaktirmeleriyle tören sona erdi.

Bizlerde Gazeteci camiası olarak Mal Müdürlüğünde görev yapan tüm çalışanların bu özel gününü kutluyor ve başarılı çalışmalarını dileriz.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑