Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

41 yıl projesine Kan’dan destek

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Ak Parti İlçe Kadın Kolları’nın “Bir Yastıkta 41 Yıl Projesi”ne destek vererek Ferruh-Hazel Güneş çiftine konuk oldu

22 Aralık 2012 Saat: 19:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.955 kez okunmuştur

41 yıl projesine Kan’dan destek
41 yıl projesine Kan’dan destek
AK Parti İl Kadın Kolları bünyesinde gerçekleştirilen bir yastıkta 41 yıl projesi,AK Parti Kandıra İlçe Kadın Kolları tarafından düzenli olarak takip ediliyor. Bugüne kadar Kandıra ’da 41 aileye ziyaret gerçekleştiren AK Parti Kandıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Aygül Çetin ve yönetimine, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan da destek verdi. Cengiz Kan'ın eşi Özen Kan'ın da destek sunduğu proje kapsamında AK Parti li kadınlar, Hazel-Ferruh Güneş çiftine konuk oldu.
BİR YASTIKTA 41 YIL Cengiz Kan ve AK Parti li kadınlar, Güneş çiftine “birlikteliklerinin ömür boyu daimi olması” temennisinde bulunurken, evlilik müessesinin önemine değindi. AK Parti li kadınlar, uzun yıllar evliliklerini mutlulukla sürdürmeyi başaran insanların gençlere de örnek olmasını temenni etti. Güneş çiftine, 41 yıllık beraberliğin simgesi olan ve üzerinde "Bir yastıkta 41 yıl” yazan yastık hediye edildi. Güneş ailesi, ziyaretlerinden dolayı Cengiz Kan, eşi Özen Kan ve AK Parti Kandıra Kadın Kolları’na teşekkür etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑