Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

300 muhtar adayı siyaseti gölgede bıraktı

Kandıra’da siyasiler çalışmalarına hız verseler de 300’ü aşkın muhtar adayının çalışmaları siyasileri adeta gölgede bırakıyor. Kandıra’nın her köşesinde muhtar adaylarının dev afişleri büyük dikkat çekiyor.

5 Mart 2014 Saat: 13:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.673 kez okunmuştur

300 muhtar adayı siyaseti gölgede bıraktı
300 muhtar adayı siyaseti gölgede bıraktı
Kandıra merkezde 5 mahalle muhtarlığı, köylerde ise 91 muhtarlık bulunuyor. 30 Mart yerel seçimlerde Kandıra’da merkez ve köylere muhtar olmak için 300’ü aşkın muhtar adayı seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kandıra’da herkes mahallesinin ve köyünün muhtarının kim olacağını merakla bekliyor. Çünkü her mahalle ve köyde 3-5 muhtar adayı bulunuyor. Muhtar maaşlarının 875 lira olması nedeniyle muhtarlığa talebin Kandıra’da oldukça yüksek olduğu görünüyor.
MERKEZDE DEV AFİŞLER Kandıra’nın her cadde ve sokaklarında dev afişler yer alıyor. Muhtarlık çalışmaları siyasetçileri adeta gölgede bırakıyor. Bugüne kadar Kandıra merkez ve köylerinde 96 muhtar görev yapıyordu. Bu muhtarların büyük bir kısmı tekrar aday olurken diğer bir kısmı ise aday olmadığını ilan etti. Aday çıkmayan mahalle ve köylerde aday sayısının çok olması gözlenirken, herkesin muhtarlara verilen asgari ücretin bu talebi yükselttiği düşünülüyor.
KANDIRA’DA 300 ADAY Adaylar, “Mahallemize ve köylerimize hizmet için adayız” deseler de herkesin ağzında 875 lira konuşuluyor. Kandıra merkez ve köylerinde 300’ü aşkın muhtar adayının olduğu öne sürülüyor. Muhtar adaylarının yoğun talebi siyaseti gölgede bırakıyor. Şimdilerde Kandıra merkez için 20 adayın ismi zikrediliyor. Kandıra şu günlerde siyaseti değil, mahalle muhtarlarının kimler olacağını merak ediyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑