Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

3 yıllık çile nihayet sona eriyor

Kandıra’da 3 yıldan beri süren alt yapı çalışmaları vatandaşın kâbusu olmuştu. Nihayet alt yapı çalışmaları tamamlanarak cadde ve sokakların yeniden yapımına başlandı.

16 Nisan 2013 Saat: 19:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.757 kez okunmuştur

3 yıllık çile nihayet sona eriyor
3 yıllık çile nihayet sona eriyor
Orhan ve Aydınlık Mahallesi sakinleri 3 yıllık çilenin ardından nihayet yollarına kavuşuyor. 3 yıl önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü tarafından Kandıra’da başlatılan alt yapı çalışmalarına bir de doğalgaz çalışmaları eklenince çile kaçınılmaz olmuştu. Yıllardan beri mahalle halkının kâbusu olan cadde ve sokaklar nihayet yapılıyor.
BÜYÜK KISMI TAMAMLANDI Kandıra halkı 3 yıldan beri kışın çamur, yazın toz nedeniyle isyan noktasına gelmişti. 7-8 aydan beri çamur içerisinde yaşam mücadelesi veren mahalle halkı baharın gelmesiyle bir nebze olsa çamurdan kurtulmuştu. Orhan ve Aydınlık Mahallesi’nde son olarak yapılan doğalgaz çalışmalarının ardından, alt yapı çalışmalarının nihayet büyük bir kısmı tamamlandı. SICAK ASFALT YAPILACAK Önceki gün Aydınlık ve Orhan Mahallesi sınırları içerisinde bulunan cadde ve sokaklarda çalışmalara başlandı. Kandıra Belediyesi alt yapı çalışmaları tamamlanan caddelere stabilize malzeme dökerken, sokaklara da parke çalışmaları başlattı. Tabakhane, Zafer ve Hunlar Caddesi’nin alt yapısı tamamlandıktan sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfaltla kaplanacak.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑