Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

3 yıl önce yapılan duraklar dökülüyor

Kandıra merkez ve İzmit yolu üzerinde yaklaşık 3 yıl önce dönemin belediye başkanı tarafından yapılan otobüs bekleme durakları, dökülmeye başladı

17 Kasım 2015 Saat: 14:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.125 kez okunmuştur

3 yıl önce yapılan duraklar dökülüyor
3 yıl önce yapılan duraklar dökülüyor

Kandıra’nın merkezine ve bazı köy duraklarına yaklaşık 3 yıl önce dönemin belediye başkanı tarafından yaptırılan otobüs bekleme durakları, bugünlerde adeta dökülmeye yüz tutmuş bir vaziyette. Kandıra’ya yakışmayan çirkin bir görüntü oluşturan bu duraklar, Kandıra Belediyesi tarafından ele alınmaya başladı. Görsel kirliliğe neden olan bu durakların yerine Kandıra Belediyesi’nin atölyesinde üretilen metal duraklar mı yoksa Büyükşehir Belediyesi tarafından tedarik edilen şeffaf duraklar mı konulacak şimdilerde merak konusu. 

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 8 yorum yapılmıştır
Kocabıyık 18.11.2015 22:40
Seçimler biteli 1,5 sene olmuş eğer duraklar dökülüyor ve bakımı yapılmıyorsa yada değiştirilmiyorsa bu bir önceki başkanı değil şimdi koltuğunda oturan başkanı bağlar. kandıra yenileniyor diye attınız başlıklara da ters bir yazı olmuş . bir de belediye ile ilgili haberleri nedense hep izmit sitelerinden öğreniyoruz biraz da bu konu da çalısırsanız bi önceki belediye başkanın dönemindeki gibi biraz olumsuzlukları da yazmalısınız hep iyi seyler olmuyorya bu belediyede
Emre Erol 18.11.2015 19:26
Millet taşını söküp mangal yaparsa dökülür tabi!
Ahmet Ergün 18.11.2015 13:27
Bu kadar da hizmet yerilmez ki ;
Hikmet Acikgoz 18.11.2015 13:24
bir daha yaparlar para kazanırlar.Otobüs duraklarının genelde birbirine benzer standartı vardı kültür seviyesi yüksek olan ülkelerde ve veya illerde kolay kolay bozulmazlar,projeleri gelecege (uzun ömürlü)uygun hazırlanır .proje uygunlugu ıonaylandıktan sonra teslim alınır.Deveye sormuslar örnegi gibi.
KANDIRALI 18.11.2015 12:15
BIRAKIN LAN BU İŞLERİ ADAM SİYASETTEN ELİNİ AYAĞINI ÇEKTİ,HİÇMİ YAPTIĞI İYİ İŞ YOK ,GERİ DÖNECEK DİE GÖT KORKUSUNA YAZIP DURUYOSUNUZ.BÜYÜKŞEHİRİN YAPTIĞI İŞLER HİÇ BOZULMUYORMU?YADA ÇOKMU İYİ İŞ YAPIYOR?ŞİMDİKİ BAŞKAN NE YAPTI ? YADA NE YAPIYOR?
Ilhan Çakal 17.11.2015 23:04
neolucak yapboz oynuyorlar insanlarla
Mücahit Cici 17.11.2015 18:44
Insanda vizyon olacak. Hiç bir şey bilmiyorsa bilene soracak. Yaptıkları duraklar hem çağ dışı hemde Ömrü 6 aylık. Bu duraklar ilk 3 ayda döküldü. Yaptıkları yer kaplamaları kırıldı bozuldu. Her şey bi yana Birisi savcılığa şikayette bulunsa devleti zarara uğratmaktan ceza alırlar. Yolun yapılacağını genişleyecegini bile bile diğer durakları söküp bu komik durakları taktılar.
Erdi Topuz 17.11.2015 18:37
Eeeeeee dökülüyorda yenisi niye yapılmıyor ?
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑