Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

23 Nisan Kandıra’da resmi tören ile kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kandıra’da coşkuyla kutlandı. Birbirinden güzel gösterilerini sergileyen öğrenciler, izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

24 Nisan 2023 Saat: 09:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.170 kez okunmuştur

23 Nisan Kandıra’da resmi tören ile kutlandı
23 Nisan Kandıra’da resmi tören ile kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yıldönümü Kandıra’da çeşitli tören ve etkinliklerle kutlandı.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne çelenk sunma töreni ile başlayan kutlama programı yeni belediye binası önündeki törenle devam etti. Yoğun bir katılımın yaşandığı programa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Gökner Kayaş Zor, Garnizon Komutanı Piyade Albay Mehmet Özgül, Belediye Başkanı Adnan Turan, Askeri Personel, sivil toplum kuruluşları, gaziler ve şehit yakınları, siyasi parti temsilcileri, kurum idarecileri, belediye meclis üyeleri, öğrenci ve velilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

HEYECAN VE COŞKU BİR ARADA
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program birbirinden güzel gösteriler ile devam etti. 23 Nisan şiirleri okuyan öğrenciler törendeki herkesi etkilerken, halk oyunları sergileyen öğrenciler de izleyiciler tarafından büyük alkış aldı. Öğrencilerin velileri duygu dolu anlar yaşarken, çocukların heyecanları ve mutluklarına diyecek yoktu. Coşkuyla kutlanan törenin ardından ilçe genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑