Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

150 Bayanla Seçim Startı Verdi

Kandıra Belediye Başkanı ve CHP Kandıra Belediye Başkan Adayı Mustafa Öğren geçtiğimiz akşam Kerpe Nicomedia Otelde 150 bayanla bir araya gelerek seçim startını verdi.

11 Mayıs 2009 Saat: 21:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.761 kez okunmuştur

150 Bayanla Seçim Startı Verdi
150 Bayanla Seçim Startı Verdi

Kandıra Belediye Başkanı ve CHP Kandıra Belediye Başkan Adayı Mustafa Öğren geçtiğimiz akşam Kerpe Nicomedia Otelde 150 bayanla bir araya gelerek seçim startını verdi.

 

Başkan Öğren’in bayanlar için düzenlediği bu yemekli geceye katılımın yüksek olması CHP’ye moral oldu. Başkan Mustafa Öğren ve eşi Mine Öğren’in ev sahipliği yaptığı ve gelen tüm konukları kapıda karşıladığı geceye İlçe Başkanı Muzaffer Yağız ve eşi siyasi yaşamı boyunca partide üst düzey görevler alan Ecz. Sevim Deren, İlçe Kadın Kolları Başkanı Kevser Akın ve yaklaşık 150 bayan katıldı.

 

Bayanlar bize güç verdi

Samimi ve neşeli bir ortamda geçen yemekte ilk konuşmayı İlçe Kadın Kolları Başkanı Kevser Akın yaptı. Kevser Akın bu gece düzenlenen yemeğe katılarak biz güç verdiniz bundan sonraki çalışmalarımızda sizinle birlikte olmak bize mutluluk veriyor gelecek güzel günler için hepimiz el ele omuz omuza vererek bu seçimler de zaferle çıkacağımıza inanıyorum dedi.

 

Ecz Sevim Deren Mustafa Öğren’e Belediye Başkanlığı Yakışır

Kandıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Kevser Akın’dan sonra Partide İl Genel Meclis Üyeliği Belediye Meclis Üyeliği Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı olmuş parti büyüğü Sevim Deren’de bir konuşma yaptı. Deren konuşmasında ben kendimi Kandıra’lılara ve Kandıra’ya hizmet için adamış biriyim. Bu akşam bu kadar güzel bu kadar coşkulu hanımın yanında çok heyecanlandım ve başkana dedim ki biz bu bayanlarla seçimi aldık. Yıllar önce ben başkan adayı iken başkan fedakârca çalışırdı şimdi bugüne bakalım ben en başından beridir söylüyorum başkana desteğimin tam olduğunu ona güvendiğimi her yerde söyledim.

Kandıranın hanımları olarak siz çok farklısınız siz çok güçlüsünüz bu seçimlerde bu farklılığınızı göstermenizi istiyorum. Çünkü Kandıra da Belediye Başkanı CHP’ye yakışır Kandıra da Belediye Başkanlığı Mustafa Öğren’e yakışır.

 

Bu Seçimi Sizlerle Kazanacağız

Sevim Deren’in ardından konuşan Kandıra Belediye Başkanı ve CHP Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren bu güzel gecede benim davetimi kurmayıp geldiğiniz için öncelikle sizlere çok teşekkür ediyorum. Kandıra bu türlü bir toplantıyı bu kadar bayanı katıldığı bir toplantıyı birlik beraberliği görmemiştir. Biliyorsunuz ki 3 Kasım 2003 de yapılan genel seçimlerde bir parti tek başına iktidara geldi AKP tek başına iktidar oldu. Herkes Türkiye’de refah düzeyi yükselecek yaşam şartları düzelecek Kandıramıza yatırımlar yapılacak maalesef o günden bu güne kadar çok süre geçti ama hem Türkiye hem de kandıra geriye gitti.

2004 seçimlerin de sizlerle birlikte yola çıkmıştık aynı şekilde yarışarak kandıra Belediyesini bir on yıllık aradan sonra yeniden kazandık. Biz o tarihte seçimleri aldıktan sonra bize dediler ki belediyenim 300 milyar borcu 300 milyarda alacağı var. Belediyeyi teslim aldık gördük ki 500 milyar işçi memur borcu 2 trilyonda piyasaya borcu var sizlerin parasıyla yapılan ve satılan on tane belediye dükkânı biz belediye yi aldıktan on gün sonra maaş verilecek kadar para yok. Dediler eyvah kandıra belediyesi yandı muhalefet partisi seçimi kazandı iktidar partisi maaş ödeyemiyordu bunlar nasıl ödeyecek işçi memur maaş alamaz dediler. O günden bu güne kadar belediyemiz işçisine memuruna parasını günü gününe vermiş ve içeride bulunan 500 milyarlık alacaklarını da ödedik piyasaya olan 2 trilyon borcu da ödedik. Kandıra belediyesi ayaklarının üzerinde duracak duruma gelmiştir.

 

Önümüzde ki seçimlerde hem Kandıra Belediyesine hem de Büyükşehir Belediyesine oy kullanacaksınız. Biliyorsunuz ki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra Kandıra Belediyesinden bazı görevler alındı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kandıra’ya 4 yıldır yapılanlar için büyükşehir belediyesi bizlerden yani sizin haklarınızdan her ay 80 bin TL sini kesiyor bizim paramızla bize hizmet ediyor sonrada diyorlar ki biz yaptık.Biz kandıra belediyesi olarak Büyükşehir Belediyesine 20 tane proje sunduk şu anda Kandıra’ya yapılan tüm işler bizim Büyükşehir’den yapılmasını istediğimiz işler bu işlerin projeleri kandıra belediyesine aittir.buna namazgah deresi de dahildir.

Kadınlar siyasetin en büyük parçasıdır. Önümüzde 32 günlük bir süre var sizlerle birlikte biz 29 Mart akşamı seçimleri yeniden kazanacağız. Bizim kazanma şansım sizlerle birlikte bir adım öndeyiz. Diyen başkan öğren 6 Mart da düzenleyeceğimiz kadınlar günü gecesine de davet ediyorum dedi.

 

Sizler Gizli Silahımızsınız

Son olarak söz alan İlçe Başkanı Muzaffer Yağız beş yıl önce Mustafa Başkan’ım İlçe Başkanıydı o aday oldu ve bende İlçe Başkanlığı görevine geldim beş sene önce yola çıktık ve Kandıra Belediyesini kazandık. Her kes bize Kandıra da seçimi kazanamazsınız diyordu. Ama biz seçimi kazandık. Sonra bize sordular seçimi nasıl kazandınız dediler bizde söyledik bizim gizli silahlarımız var o gizli silahlarımız siz değerli bayanlarımızsınız biz silerle birlikte bu şeçimi kazanacağız.

 

Plaketler verildi

Konuşmaları ardından CHP Kandıra İlçe Teşkilatında Kadın Kolları Başkanlığı yapmış ve görev süresi içerisinde büyük emekleri olan Şahver Oruç ve Gülten Akın’a birer plaket verildi. Şahver oruç’a plaketini İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yıldız İnce verirken Gülten Akın’a plaketini İlçe Başkanı Muzaffer Yağız verdi. Ayrıca partide birçok görevde yer alan gönlünü yüreğini Kandıra’ya hizmet içi adayan Sevim Deren’e siyasi yaşamında CHP de göstermiş olduğu hizmetlerden ötürü paket verildi. Sevim Deren’in plaketini Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren verdi. Gecenin sonunda bayanlar Mustafa Öğren’le birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑