Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Zabıta personeline mesai zammı

Kandıra Belediye Meclisi, 2021 yılının ilk toplantısında 10 gündem maddesini görüşürken, zabıta personeli mesai ücretinin 594 TL olarak ödenmesine karar verildi.

13 Ocak 2021 Saat: 01:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.247 kez okunmuştur

Zabıta personeline mesai zammı
Zabıta personeline mesai zammı

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan başkanlığında yapılan toplantıda, 10 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açılan meclisin birinci gündem maddesinde 2021 yılı meclis toplantısı gün ve saatinin belirlenmesi görüşüldü. Toplantının günü ve saatinin her ayın ilk Salı günü saat 15.00’de yapılması oy birliğiyle kabul edildi.

KOMİSYONLARA HAVALE

Ardından sırasıyla görüşülen gündem maddelerinde meclis üyeleri huzur haklarının belirlenmesi, sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücretinin tespit edilmesi, zabıta personeli fazla çalışma ücretinin belirlenmesi ve ilçedeki amatör spor kulüplerine yardım yapılması oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

MUHALEFETTEN ÇEKİMSER OY

Akabinde geçtiğimiz ay mecliste görüşülerek Türlü İşler Komisyonu’na havale edilen birim müdürleri yönetmelikleri oy birliğiyle kabul edilirken, Bağırganlı Mahallesi 120 ada 5 parselin içkili alan bölgesine alınması hakkında İmar Komisyonu tarafından alınan karara muhalefet çekimser oy kullanırken, karar oy çokluğuyla onaylandı.

DENETİM KOMİSYONU SEÇİLDİ

Akdurak, Aydınlık, Çarşı, Orhan ve Akbal Mahallelerinin uygulama imar planları İmar Komisyonundan geldiği şekliyle oy birliğiyle kabul edilirken, pandemi nedeniyle belediyeye ait işyerlerinin kiralarının ertelenmesi veya indirim uygulanması da Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Son olarak denetim komisyonu seçimi yapıldı. Kapalı oylama ile yapılan seçimde İrfan Kurt, Zeynep Cici Morgül, İsmail Akalın, İsmet Gürler ve Mustafa Türk denetim komisyonu üyesi seçildi.

ZABITA VE SÖZLEŞMELİ PERSONELE ZAM

Meclisin ikinci oturumunda ise komisyona havale edilen gündem maddeleri görüşüldü. Meclis başkan ve üyelerinin huzur haklarının belirlendiği komisyon raporu oy birliğiyle kabul edilirken, Kandıra Belediyesi’nin sözleşmeli personel çalıştırması ve ücretlerinin ise 2020 yılının üzerine yüzde 7,33 oranında arttırılması oy birliğiyle kabul edildi. Zabıta personelinin mesai ücreti ise brüt 594 TL olarak belirlendi ve komisyon raporu oy birliğiyle kabul edildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑