Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Galip Yaşar güven tazeledi

Kandıra’da din görevlileri yardımlaşma ve dayanışma derneği önceki gün Kandıra Namazgah Kültür Merkezi’nde yapıldı olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Mevcut başkan Galip Yaşar güven tazeledi.

21 Nisan 2024 Saat: 09:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.813 kez okunmuştur

Galip Yaşar güven tazeledi
Galip Yaşar güven tazeledi

Kandıra din görevlileri dayanışma ve yardımlaşma derneği Namazgah Kültür Merkezi’nde önceki gün genel kurul toplantısı yaptı. 43 üyenin oy hakkının bulunduğu genel kurulda divan Başkanlığına Erhan Durmuş, Katip üyeler ise Türkan Türkyılmaz Ve Çetin Turgay seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından faaliyet raporları okundu. Tek liste ile seçime giren mevcut Başkan Galip Yaşar, söz alarak delegelere yapacağı hizmetleri anlatarak oylarına talip olduğunu belirtti. Kandıra din görevlileri yardımlaşma ve dayanışma derneği olağan genel kurul için mevcut Başkan Galip Yaşar, 43 üyenin bulunduğu dernekte 37 üye sandık başına giderek oyunu kullandı.

Mevcut Başkan Kandıra Kocakaymaz Ocaklar Camii İmam Hatibi Galip Yaşar 37 oyla yeniden Başkan seçilirken, yeni yönetimi şu şekilde oluştu: Başkan Galip Yaşar, Başkan Yardımcısı Davut Er, Muhasip Ali Osman Kır, Sekreter Hüsnü Balık, Üye Musa Aktaş

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑