Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Başkan Ölmez muhtarlarla bir araya geldi

Göreve gelmesinin ardından ziyaretçilerini kabul etmeye devam eden Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, Kandıra’da görev yapan muhtarlarla kahvaltı programında bir araya geldi.

25 Nisan 2024 Saat: 07:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.495 kez okunmuştur

Başkan Ölmez muhtarlarla bir araya geldi
Başkan Ölmez muhtarlarla bir araya geldi

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, Kandıra muhtarları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Başkan Ölmez, birlik beraberlik mesajı verdiği konuşmasında, muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi. Kandıra Namazgah Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Kandıra Belediye Başkan Yardımcıları, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi Başkanı Adnan Kaçan, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horos, muhtarlar ve kurum müdürleri katıldı.

AMACIMIZ DAHA GÜZEL YARINLAR
Başkan Ölmez muhtarları tebrik ederek başladığı konuşmasında daha güzel yarınlar için çalışacaklarını ifade etti. Konuşmasında birlik beraberlik vurgusu yapan Başkan Ölmez, muhtarlık müessesesinin önemine vurgu yaptığı konuşmasında, ‘’ Yeni dönemde birlik ve beraberlik içinde ilçemiz için güzel işler yapacağız. Vatandaşlarımız, muhtarlarımız ve Kandıra’nın tüm dinamikleri ile birlikte yol yürümek istiyoruz. Amacımız Kandıra’yı daha güzel yarınlara kavuşturmaktır. ‘’ dedi.

MUHTARLARDAN TEBRİK ZİYARETİ
Toplantının ardından Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi Başkanı Adnan Kaçan ve dernek muhtarları, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horos ve dernek muhtarları Başkan Erol Ölmez’e tebrik ziyaretinde bulundu. Başkan Ölmez, ‘’Kandıra Belediyesi olarak muhtarlarımıza kapılarımız her zaman açık ‘’ mesajı verdi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Muhtarlar Dernek Başkanları da ev sahipliği için Başkan Ölmez’e teşekkür ettiler.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑