Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Yedi Muhtar Aday Olmayacağını Duyurdu

Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte Kandıra’nın 96 mahallesi’nde muhtar adayları isimlerini açıklarken 7 mahalle muhtarı da aday olamayacağını duyurdu.

27 Şubat 2019 Saat: 19:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.720 kez okunmuştur

Yedi Muhtar Aday Olmayacağını Duyurdu
Yedi Muhtar Aday Olmayacağını Duyurdu

Kandıra Eğercili Mahallesi muhtarı, Muammer Özmenek’in 2013 yılında yaşamını yitirmesinin ardından 1. azası olan Bayram Küçükarıcı görevi devralmıştı.2014 yerel seçimlerde tekrar muhtarlığa talip olan Küçükarıcı 5 rakibinin arasından sıyrılarak Eğercili Mahallesinin seçilmiş muhtarı oldu.O günden bu güne mahallesine başarılı hizmetler sunan Küçükarıcı 31 Mart  yerel seçimlerinde aday olmayacağını  açıkladı.

7 MUHTAR ADAY OLMUYOR

Eğercili mahalle muhtarı Bayram Küçükarıcı, gazetemize şu açıklamaları yaptı:”2 yıldır Kandıra merkezde ikamet etmem nedeniyle mahallem olan Eğercili’ye  yeteri kadar önem ve değeri veremeyeceğimi düşündüğümden 31 Mart yerel seçimlerde aday olmama kararı aldım.Eğercili Mahallemizde 3 arkadaşımız muhtar adayı. Kendilerine başarılar diliyorum. Mahallemize en güzel hizmetleri vereceklerine canı gönülden inanıyorum. Kandıra’mızın 7 mahallesinde de benimle birlikte görev yapan muhtarlarımızda aday olmayacaklarını duyurdular. Kaymaz Araman Nihat Ayvazoğlu, Akaçakese Mevlit Akdeniz, Sepetçi Hayri Çelik, Karlı Recep Şahin, Akbal Salih Eren, Eğercili Bayram Küçükarıcı ve Bağırganlı Hüseyin Yılmaz mahalle muhtarları tekrar aday olmayacacaklarını kamuoyuyla paylaştılar.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑