Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

"Vefa İletişim Merkezi" Kandıra'da hizmete girdi

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için kurulan "Vefa İletişim Merkezleri" Kandıra'da da hizmete girdi.

26 Mart 2020 Saat: 02:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.883 kez okunmuştur

"Vefa İletişim Merkezi" Kandıra'da hizmete girdi
"Vefa İletişim Merkezi" Kandıra'da hizmete girdi

Kandıra Kaymakamlığı tarafından Kandıra Belediyesi, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile kurulan Vefa İletişim Merkezleri faaliyetlerine başladı. Önceki gün Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal başkanlığında yapılan toplantıda koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için alınacak önlemler görüşüldü.

PAZAR KURULACAK

Bu kapsamda kamu bankalarından emekli maaşı veya hesaplarından para çekebilmeleri için muhtarlarına miktarı belirtilerek yetki belgesi verilmek suretiyle bankalar tarafından ödeme yapılacağı, yapılan ödemelerin şahıslara teslim edilmesinde bir tutanağa bağlanacağı kararlaştırıldı. Ayrıca Çarşamba günü ilçe merkezinde kurulan pazar yerinde giyim ve züccaciye satışlarının yapılmayacağı sebze, meyve ve bakliyatların satışının poşetlenerek yapılacağı, açıkta peynir zeytin gibi ürünlerin satılmayacağı kararlaştırıldı. İhtiyacı olan 65 yaş üstü vatandaşların 112, 155, 156 çağrı merkezlerini arayarak taleplerini bildirmeleri duyuruldu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑